Oženio je djevojčicu koja ima samo 4 godine: Kad saznate razlog, pašćete u nesvijest: Majka BLAGOSIVALA brak

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Degutantni klikbejt na račun djevojčice sa leukemijom

Pored velikog broja vijesti o korona virusu, danas ćemo se malo opustiti uz jednu lijepu i emotivnu priču. Konačno da se nešto lijepo može pročitati na društvenim mrežama. Uvijek se nađe pokoja lijepa vijest koja čovjeku nabaci osmijeh na lice i vrati vjeru u život kao i nadu za bolje sutra. U današnjem članku vam donosimo jednu priču iz bolnice, za koju je jako malo ljudi čulo, a radi se o jednom malom heroju i čovjeku velikog srca.

Naime, radi se o Abby Sneider, koja ima samo 4 godine, a jadna i mala djevojčica je oboljela od akutnog oblika teške bolesti. Ono što je najgore jeste da se ona naprosto rodila sa tom bolešću i osuđena je da se čitavo svoje djetinjstvo bori sa njom. Pretežno pogađa novorođenčad, a rijetko starije osobe. Mala Abby besprekidno provodi svoje vrijeme u bolnici, u kojoj se sprijateljila sa doktorom čije je ime Matt Stonie, koji je vodio karton ova male djevojčice. Međutim, Abby se nakon nekog vremena toliko vezala za doktora, da se povjerila svojoj majci kao što bi to uradila i svaka druga djevojčica, kako bi se voljea udati za njega.

Međutim, doktor je čuo za ovu njenu malu tajnu, pa su oni organizovali vjenčanje u sobi, sve sa pravom tortom, prstenom i balonima. Njema majka je bila oduševljena kao nikada do tada, a djevojčica je bila ushitrena od sreće. Njena se želja napokon ispunila. Matt je rekao da nije siguran koliko bi Abby još mogla da poživi, ali da je ovo najmanje što je mogao da uradi za nju. Dobio je pohvale od čitavog interneta, i svi su imali samo riječi hvale za ovog mladog doktora.

Članak indeksiran 16. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me