Raskrinkavanje.ba

Fakti → Панарин: Корона вирус су у Вухан убацила три британска агента да би био срушен Си

12.02.2020
Tekst članka

РУСКИ СТРАТЕШКИ АНАЛИТИЧАР ТВРДИ ДА СЕ РАДИ О ХИБРИДНОМ РАТУ ПРОТИВ КИНЕ

* Трочлана група МИ-6 долетела је у Вухан 16. јануара 2020. године летом CZ 674 (Лондон-Вухан) ради спровођења операције биотероризма са употребом Корона вируса. Вратила се у Лондон увече 20. јануара 2020. из Хонгконга летом BA 27 Лондон-Хонгконг (British Airways)

* Била су тодва оперативца МИ-6 и један лекар из Центра за хемијски и биолошки рат Велике Британије (Научно-технолошка лабораторија одбране – Defence Science and Technology Laboratory) која се налази 12 километара од Солзберија

У САД од октобра 2019. бесни епидемија грипа. По званичним подацима, заражено је 15 милиона, а већ је умрло ОСАМ ХИЉАДА људи. Ипак, о томе нема ништа у западним медијима, чија је сва пажња окренута Кини

_________________________________________________________________________

        ПОПУЛАРНИ руски стратешки аналитичар, координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ проф. др Игор Панарин, тврди да су епидемију корона вируса у Кини организовали – Британци.

        Шта више, да је она потекла из чувене лабораторије за хемијско и биолошко оружје у Солзберију.

        По њему, ради се о операцији хибридног ратовања, која има за циљ да уз помоћ Корона вируса, тоталне антикинеске пропаганде и економских санкција постигне следеће:

        1. Делимичну дезинтеграцију Кине (повратак Хонгконга Британији);

        2. Промену унутрашњег и спољнополитичког курса Кине и смену Си Ђинпинга садашњим премијером, који се сматра лидером прозападне либералне групације;

        3. Успостављање иностране идеолошке и финансијако-економске контроле над Кином;

        4. Погоршање односа Кине и Русије; и

        5. Ликвидацију Шангајске организације за сарадњу.

        По Панарину, британски удар је уследио јер је Си показао оклевање у гушењу немира у Хонгконгу. То је охрабрило паликуће из Лондона, који Панарин назива Трећом Картагином.

        Интензитет епидемије је у Вухану стотинама пута већи него у другим градовима и областима, што по Панарину такође потврђује да је епидемија вештачки изазвана.

        У децембру 2019, раније убачени британски агенти су започели акцију биотероризма у Вухану.

        Вухан није случајно изабран. Тај град је саобраћајно раскршће и од давнина је познат као бунтовнички.

        У њему је 1911. избила побуна која је довела до рушења владајуће династије, а шездесетих је ту био центар „црвене гарде“, главне моторне снаге „културне револуције“.

        Британци су, по Панарину, епидемијом успели да спрече да после Путинове смене либералне владе у јануару, и Си учини слично после кинеске Нове године и отараси се својих либерала.

        По неким подацима, трочлана група МИ-6 долетела је у Вухан 16. јануара 2020. године летом CZ 674 (Лондон-Вухан) ради спровођења операције биотероризма са употребом Корона вируса.

        Група се вратила у Лондон увече 20. јануара 2020. из Хонгконга летом BA 27 Лондон-Хонгконг (British Airways).

        У групи су била три човека – два оперативца и један лекар из Центра за хемијски и биолошки рат Велике Британије (Научно-технолошка лабораторија одбране – Defence Science and Technology Laboratory) која се налази 12 километара од Солзберија.

        Си Ђинпинг је позвао армију на садејство у борби са епидемијом, што је знак спремности за најодлучније акције, али тешкоћу представљају бирократске грешке у епицентру епидемије, иза којих вероватно стоје либерали са намером да подстакну немире против државног врха.

        Колико су извештаји западних медија необјективни – просудите сами.

        У САД од октобра 2019. бесни епидемија грипа. По званичним подацима, заражено је 15 милиона, а већ је умрло ОСАМ ХИЉАДА људи. Ипак, о томе нема ништа у западним медијима, чија је сва пажња окренута Кини.

        Панарин констатује да је Си Ђинпинг седам година живео у пећини и није се сломио. Дошао је на власт против воље Лондона – Треће Картагине.

        Желели бисмо, каже Панарин, да «кинески Стаљин» савлада овај покушај државног удара и узме учешће у «Јалти 2020».

        Панарин иначе, после победе Трампа над својим, такође из Британије руковођеним опонентима, предвиђа одржавање «нове Јалте», са учешћем Путина, Трампа и Си Ђинпинга, и то – у Београду!

         (Приредио: В.К.)

 

Članak indeksiran 28.04.2020. Zadnji put osvježen 29.04.2020.

Ocijenjeno u analizi