Raskrinkavanje.ba

Politikon.rs → PANARIN: TROJE BRITANSKIH AGENATA VIRUSU CROWN UBACILI SU U WUHAN KAKO BI SRUŠILI SI

13.02.2020
Tekst članka

RUSKE STRATEGIJSKE ANALITIČKE ZAHTEVE DA SU HIBRIDNI RATOVI KITA

* Tročlana grupa MI-6 stigla je u Wuhan 16. siječnja 2020. pomoću  CZ  674 (London-Wuhan) za provođenje operacije bioterorizma pomoću virusa Corona. Povratak u London 20. siječnja 2020. iz Hong Konga preko  BA  27 London-Hong Kong ( British  Airways )

* Bila su todva operativca MI-6 i jedan liječnik iz Centra za kemijski i biološki rat Velike Britanije (Znanstveno-tehnološka laboratorija obrane -  Defence  Science  and  Technology  Laboratory ) koja se nalazi 12 kilometara od Solzberija

*  U Sjedinjenim Državama od listopada 2019. bijesna epidemija gripe. Prema službenim podacima, 15 milijuna ih je zaraženo, a Osam tisuća je već umrlo. Međutim, ne postoji ništa u zapadnim medijima koji je svoju pozornost usmjerio na Kinu

_________________________________________________________________________

POPULAR ruski strateški analitičar, koordinator Analitičkog udruženja ODKB prof. Igor Panarin, dr. Sc., Tvrdi da su kinesku virusnu koronarnu epidemiju organizirali Britanci.

Štoviše, potječe iz poznate laboratorija za kemijsko i biološko oružje u Salisburyju.

Prema njegovim riječima, riječ je o hibridnoj ratnoj operaciji, koja ima za cilj postići sljedeće: uz pomoć Korona virusa, potpunu protukinesku propagandu i ekonomske sankcije:

1. Djelomični raspad Kine (povratak Hong Konga u Britaniju);

2. Promjena unutarnje i vanjske politike Kine i smjena Si Jinpinga kao trenutnog premijera, koji se smatra vođom prozapadne liberalne skupine;

3. Uspostavljanje strane ideološke i financijsko-ekonomske kontrole nad Kinom;

4. Pogoršanje odnosa Kine i Rusije; i

5. Likvidacija Šangajske organizacije za suradnju.

Prema Panarinu, uslijedio je britanski državni udar dok je Si pokazao oklijevanje u gušenju nemira u Hong Kongu. Na to su potaknuli požari iz Londona koji Panarin zovu Trećom Kartaginom.

Intenzitet epidemije stotinu je puta veći u Wuhanu nego u drugim gradovima i područjima, što, prema Panarinu, također potvrđuje da je epidemija bila umjetno pokrenuta.

U prosincu 2019. prethodno regrutovani britanski agenti pokrenuli su akciju bioterorizma u Wuhanu.

Wuhan nije izabran slučajno. Ovaj grad je prometno raskrižje i dugo je bio poznat kao buntovni.

1911. izbio je nered koji je doveo do svrgavanja vladajuće dinastije, a 1960-ih je bio središte "Crvene garde", glavnog pokretača "kulturne revolucije".

Prema Panarinu, Britanci su uspjeli spriječiti epidemiju nakon Putinove smjene liberalne vlade u siječnju, a Si nakon kineske nove godine i riješili se svojih liberala.

Prema nekim izvješćima, tročlana skupina MI-6 odletjela je u Wuhan 16. siječnja 2020. koristeći CZ 674 (London-Vuhan) za provođenje operacije bioterorizma pomoću virusa Corona.

Grupa se u London, 20. siječnja 2020., vratila iz Hong Konga preko BA 27 London-Hong Kong (British Airways).

Grupu su činila tri čovjeka - dva operativca i jedan liječnik iz britanskog Centra za kemijsko i biološko ratovanje (Defense Science and Technology Laboratory) koji se nalazi 12 kilometara od Salisburyja.

Xi Jinping pozvao je vojsku na suradnju u borbi protiv epidemije, što je znak spremnosti za odlučnije akcije, ali birokratske pogreške u epicentru epidemije, s namjerom da potpomognu nemire protiv državnog vodstva, su teške.

Koliko su pristrani izvještaji zapadnih medija - prosudite sami.

U SAD-u od listopada 2019. divlja epidemija gripe. Prema službenim podacima, 15 milijuna ih je zaraženo, a Osam tisuća je već umrlo. Međutim, ne postoji ništa u zapadnim medijima koji je svoju pozornost usmjerio na Kinu.

Panarin napominje da je Si Jinping u pećini živio sedam godina i nije se slomio. Na vlast je došao protiv volje Londona - Treće Kartagine.

Željeli bismo, kaže Panarin, da će "kineski Staljin" prevladati ovaj pokušaj puča i sudjelovati u "Jalti 2020".

Panarin, nakon Trumpove pobjede nad svojim, također protivnicima predvođenim Britancima, predviđa održavanje „nove Jalte“, uz sudjelovanje Putina, Trumpa i Si Jinpinga, i to - u Beogradu!

 (Uredio: V.K.)

Članak indeksiran 29.04.2020. Zadnji put osvježen 29.04.2020.

Ocijenjeno u analizi