Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → PANIKA! Amerikanci obrisali sve dokaze o ukrajinskim laboratorijama za biološko oružje koje je finansiralo Ministarstvo odbrane SAD-a

04.03.2022
Tekst članka

Zvanični sajt ambasade SAD je nedavno uklonio sve dokaze o bio-laboratorijama u Ukrajini. Ove bio-laboratorije finansira i zajednički upravlja Ministarstvo odbrane SAD-a (DOD). Dokumentacija laboratorije bila je poznata javnosti do 25. februara 2022. Ovi dokumenti uključuju važne detalje o izgradnji, finansiranju i dozvolama za laboratorije za biološko oružje u Ukrajini. Ali sada vlada SAD briše ove dokumente sa interneta i postaje manje transparentna sa ovim kritičnim informacijama.

Ovo dolazi u vreme kada se svetska populacija budi sa realnošću istraživanja biološkog oružja za dobijanje funkcije, curenja u laboratoriji i predatorske vakcine i razvoja dijagnostike. Ove bio-laboratorije stvaraju patogene pandemijskog potencijala koji iskorišćavaju ljudski imuni sistem i predstavljaju osnovu za medicinsku prevaru, zloupotrebu, smrt izazvanu vakcinom i genocid.

Da li postojanje ovih laboratorija za biološko oružje može imati veze sa „specijalnom vojnom misijom“ Rusije? Rusija je godinama optuživala SAD da razvijaju biološko oružje u blizini svojih granica. Da li Rusi trenutno prikupljaju dokaze iz ovih laboratorija? Kakvo je trenutno stanje ovih objekata? Šta ako Rusija nije sprovodila imperijalističku invaziju i okupaciju Ukrajine, koju kao realnost propagiraju zapadni mediji? Šta ako je Rusija umesto toga ciljala međunarodne kriminalne sindikate i krenula za kriminalnim elementima u ukrajinskoj vladi koji su naneli štetu ukrajinskom narodu i drugima širom sveta?

 

SAD su podigle ogromnu mrežu bio-laboratorija u Ukrajini i brišu detalje sa mreže

Ministarstvo odbrane SAD finansiralo je najmanje 15 različitih biolaboratorija u Ukrajini. Ovo nisu kineske ili ruske bio-laboratorije.

Najmanje osam od njih su laboratorije za biološko oružje kojima upravljaju isključivo SAD. Ove laboratorije „konsoliduju i obezbeđuju patogene i toksine koji izazivaju zabrinutost za bezbednost“ kako bi sproveli „poboljšane mere biološke bezbednosti i biološkog nadzora“ kroz „međunarodna istraživačka partnerstva“. Svaki objekat košta američke poreske obveznike od 1,8 do preko 3 miliona dolara. Ministarstvo odbrane je olakšalo proces izdavanja dozvole kako bi ukrajinskim naučnicima omogućilo da rade sa patogenima potencijalnim pandemijom.

Ministarstvo odbrane SAD radi direktno sa Ministarstvom zdravlja Ukrajine, Državnom službom Ukrajine za bezbednost hrane i zaštitu potrošača, Nacionalnom akademijom agrarnih nauka i Ministarstvom odbrane. Ova mreža bio-laboratorija uključuje objekte u Odesi, Vinici, Užgorodu, Lavovu, Kijevu, Hersonu, Ternopolju, Krimu, Lugansku i dva sumnjiva objekta u Harkovu i Nikolajevu.

Poslednjih godina, mnoge od ovih laboratorija su dostigle nivo biološke bezbednosti 2, omogućavajući naučnicima da eksperimentišu sa virusima i bakterijama. Ove laboratorije su u protekle dve godine, u saradnji sa Ministarstvom odbrane Ukrajine, podigle još četiri mobilne laboratorije za vršenje epidemiološkog nadzora nad ukrajinskim narodom. Ove laboratorije su deo multinacionalne radne grupe koja stvara mreže za nadzor bolesti koje „jačaju globalnu zdravstvenu bezbednost“.

Sve do 25. februara 2022. postojanje i detalji ovih laboratorija za biološko oružje bili su poznati javnosti. Američka ambasada je ranije otkrila lokacije i detalje ovih laboratorija u nizu PDF datoteka na mreži.

Dana 26. februara 2022. zvanična veb stranica ambasade ugasila je veze ka svih 15 laboratorija za biološko oružje. Svi dokumenti povezani sa ovim laboratorijama su uklonjeni sa interneta. Ako kliknete na bilo koju od veza, PDF datoteke više nisu dostupne. Srećom, ove datoteke su arhivirane i još uvek im se može pristupiti. Šta američka ambasada pokušava da sakrije?

Nulta Tačka/InfoWars

Članak indeksiran 16.03.2022. Zadnji put osvježen 16.03.2022.

Ocijenjeno u analizi