Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Papa Franja kaže da su planovi Klausa Švaba vredniji od samog Hrišćanstva

13.10.2023
Tekst članka

Svet je ušao u mračna i olujna vremena, prema rečima pape Franje koji kaže da čovečanstvo mora da veruje osnivaču Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu koji je čovek sa planom da vrati prirodu kao primat u novom svetskom poretku.

Svet je ušao u mračna i olujna vremena, prema rečima pape Franje koji kaže da čovečanstvo mora da veruje osnivaču Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu koji je čovek sa planom da vrati prirodu kao primat u novom svetskom poretku.

Prema rečima pape Franje, Klaus Švab se pojavio kao „važnija figura“ od Isusa Hrista u sadašnjoj eri, jer Isus želi da spase duše, a Švab razume da nam je potrebno manje duša.

Komentari pape Franje izazvali su buru u Vatikanu, ali treba li nas zaista iznenaditi njegova podrška Švabovom eugeničkom programu u nacističkom stilu? Kao saradnik na dnevnom redu WEF-a, papa Franja tečno govori o bogohuljenju i aktivno radi na potkopavanju katoličke crkve i hrišćanstva uopšte.

Da li zaista treba da se čudimo što bogohulni papa staje na stranu globalista?

Ovo je papa koji je prošlog meseca udružio snage sa Bilom Klintonom da bi objavio da čovečanstvo mora hitno da bude depopulisano da bi se spasila planeta.

 

A ovo je papa koji je obavestio svoju pastvu da su „odnosi sa Isusom opasni i štetni“. Prekidajući sa vekovnom hrišćanskom tradicijom, Franjo je izazvao strahove da je nelegitimni papa sa zlokobnim planom kada je rekao gomili od 33.000 hodočasnika na Trgu Svetog Petra da se mora izbegavati „lični, direktan, neposredan odnos sa Isusom Hristom“.

Kao da to nije bilo dovoljno uznemirujuće, Franjo je nastavio tako što je naredio hrišćanima da prestanu da dovode ljude iz drugih vera Isusu i hrišćanstvu.

A onda je naredio svojim lakejima u Vatikanu da proglase da je Lucifer Bog Katoličke crkve.

Papa Franja je satanista koji se krije na vidiku.

Tako je, prema izopačenom umu pape Franje, Lucifer otac Isusa Hrista i Bog Katoličke crkve.

Obrnuta verzija hrišćanstva pape Franje zbunjuje mnoge, ali slika postaje jasna kada shvatite kome pontifik zaista služi.

Da citiram francusku predsedničku kandidatkinju Marin Le Pen, papa Franja je „ globalistički buldog “ koji je lojalan Novom svetskom poretku.

Vikiliksovi mejlovi su nas naučili da je Franja instaliran u Vatikanu u globalističkom udaru koji su orkestrirali Džordž Soroš, Hilari Klinton i Barak Obama.

A globalistički buldog nije gubio vreme da se oduži svojim globalističkim gospodarima ponavljajući uznemirujuću globalističku retoriku u svakoj prilici.

Papa Franja je 2017. godine pozvao na „jednu svetsku vladu“ i „politički autoritet“, tvrdeći da je stvaranje jedne svetske vlade potrebno za borbu protiv pitanja kao što su „klimatske promene“.

U razgovoru za ekvadorske novine El Universo, Papa je rekao da Ujedinjene nacije nemaju dovoljno moći i da im se mora dati puna kontrola vlade „za dobro čovečanstva“.

Uznemirujuće, svetski verski lideri takođe počinju da se okupljaju kao jedan da propovedaju iz istog lista himne, dajući uputstva svojim ovcama da prihvate komponente jedne svetske vlade Novog svetskog poretka.

Sada papa Franja aktivno prkosi biblijskom pismu radeći na stvaranju „jedne svetske religije“.

Prvo je Franjo šokirao hrišćanski svet organizujući islamske molitve i recitale Kur’ana u Vatikanu.

Hrišćani širom sveta treba da posećuju džamije i slave Alaha, smatra papa Franja koji je svojim primerom vodio posetu Istanbulu tako što je ušao u Plavu džamiju, izuo cipele, okrenuo se prema Meki i hvalio muslimanskog boga.

Zatim je usledila paganska ceremonija i drsko obožavanje idola na teritoriji Vatikana.

Neko treba da podseti Franju da Biblija kaže „Nemoj imati drugih bogova osim mene“. Ovo je izraženo u Izlasku 20:3, Mateju 4:10, Luki 4:8 i na drugim mestima.

Ali malo je verovatno da bi Francis bio zainteresovan. On je više zainteresovan za prevladavanje Božije reči i iskorenjivanje hrišćanstva u korist onoga što on naziva „hrislamom“.

 

U slučaju da ste propustili, svetski lideri iz različitih zajednica pozvali su na jedinstvo sveta na međureligijskoj konferenciji u Kazahstanu prošle godine. Prema Franji, „verski pluralizam“, koji je izričito zabranjen u Bibliji, izraz je „mudrosti Božje volje“.

Evo neke od priča Katoličke novinske agencije:

Međureligijski kongres na kojem je papa Franja učestvovao ove nedelje u Kazahstanu usvojio je deklaraciju u kojoj se verski pluralizam naziva izrazom „mudrosti Božje volje u stvaranju“.

Deklaraciju od 35 tačaka „usvojila je većina delegata“ Sedmog kongresa vođa svetskih i tradicionalnih religija 15. septembra u glavnom gradu Nur-Sultanu.

Papa Franja učestvovao je u ceremonijama otvaranja i zatvaranja međureligijskog samita tokom svoje posete toj centralnoazijskoj zemlji od 13. do 15. septembra.

Nije prvi put da papa ohrabruje čovečanstvo da prihvati Novi svetski poredak i sve ono što on podrazumeva.

Papa Franja je 2019. potpisao istorijski savez sa vođama najvećih svetskih vera, čime smo se mnogo približili jednoj svetskoj religiji, jednom od glavnih ciljeva Novog svetskog poretka.

Prema dokumentu koji je izradio papa Franja i objavljen na zvaničnom sajtu Vatikana , sve religije se moraju smatrati jednakim, a islam je Bogu prihvatljiv koliko i hrišćanstvo.

U stvarnosti, poziv pape Franje i drugih bogatih elita na globalnu vladu i jednu svetsku religiju nema nikakve veze sa podizanjem osiromašenih nacija ili „spašavanjem čovečanstva“. Takva vlada bi umesto toga garantovala globalnu nejednakost bogatstva, globalni nadzor one vrste koju promoviše VEF Klausa Švaba i svet kojim upravljaju upravo korumpirani interesi koji su koristili pandemiju da konsoliduju bogatstvo i moć širom sveta.

Od trenutka kada je kardinal Horhe Bergoljo postao papa 2013. godine, „stručnjaci za proročanstva“ su se oglasili tvrdnjom da je novi papa „Petar Rimljanin“, što je ispunjenje „proročanstva svetog Malahije“ i da će Franjo biti poslednji papa pre smaka sveta.

Prema Svetom Malahiju, irskom svecu koji je tačno predvideo prethodnih 111 papa pre imenovanja 112. pape, „Petar Rimljanin“ će biti antihrist.

Ljubitelji Sudnjeg dana pronašli su načine da povežu svaku frazu sa odgovarajućim papom kroz vekove. To uključuje Jovana Pavla II, koji je povezan sa frazom br. 110, „Od rada sunca“, jer je rođen na dan pomračenja Sunca , a takođe je bio sahranjen na dan pomračenja Sunca . Benedikt XVI, br. 111, navodno je „slava masline“ jer su neki članovi ogranka monaškog reda koji je osnovao sveti Benedikt poznati kao Olivetanci .

Zatim broj 112. Prema Svetom Malahiju: „U ekstremnom progonu Svete Rimske Crkve, tamo će sedeti… Petar Rimljanin, koji će hraniti ovce u mnogim nevoljama; kada budu gotovi, grad sa sedam brežuljaka biće uništen, a strašni sudija će suditi svom narodu. Kraj.”

Dakle, kako se „Petar Rimljanin“ povezuje sa papom Franjom, koji je rođen u Argentini? Njegovi roditelji su bili italijanski imigranti, iz Rima, a njegovo rođeno ime je sadržalo ime Petar. Navodi se da je jedan teolog, Majkl K. Lejk , rekao da su se „katolički i evangelistički naučnici vekovima plašili ovog trenutka“.

Svet je sada na prekretnici, sa žestokom borbom koja besni za dušu čovečanstva. Globalisti i njihovi tehnokratski snovi o totalitarnoj vlasti prete da progutaju čovečanstvo i unište civilizaciju kakvu poznajemo.

Jasno je na čijoj je strani Franjo. A nismo ni pokrili skandal o pedofiliji koji truli katoličku crkvu iznutra.

Trebalo bi da pažljivo pratimo ovog jezuitskog papu tokom ovih ključnih godina.

NultaTačka

Članak indeksiran 14.12.2023. Zadnji put osvježen 14.12.2023.

Ocijenjeno u analizi