Raskrinkavanje.ba

Srbin → Papa Franja kaže da su planovi Klausa Švaba vredniji od samog Hrišćanstva

14.10.2023
Tekst članka

Svet je ušao u mračna i olujna vremena, prema rečima pape Franje koji kaže da čovečanstvo mora da veruje osnivaču Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu koji je čovek sa planom da vrati prirodu kao primat u novom svetskom poretku.

Svet je ušao u mračna i olujna vremena, prema rečima pape Franje koji kaže da čovečanstvo mora da veruje osnivaču Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu koji je čovek sa planom da vrati prirodu kao primat u novom svetskom poretku.

 

Према речима папе Фрање, Клаус Шваб се појавио као „важнија фигура“ од Исуса Христа у садашњој ери, јер Исус жели да спасе душе, а Шваб разуме да нам је потребно мање душа.

Коментари папе Фрање изазвали су буру у Ватикану, али треба ли нас заиста изненадити његова подршка Швабовом еугеничком програму у нацистичком стилу? Као сарадник на дневном реду WEF-а, папа Фрања течно говори о богохуљењу и активно ради на поткопавању католичке цркве и хришћанства уопште.

 

Да ли заиста треба да се чудимо што богохулни папа стаје на страну глобалиста?

Ово је папа који је прошлог месеца удружио снаге са Билом Клинтоном да би објавио да човечанство мора хитно да буде депопулисано да би се спасила планета.

 

А ово је папа који је обавестио своју паству да су „односи са Исусом опасни и штетни“. Прекидајући са вековном хришћанском традицијом, Фрањо је изазвао страхове да је нелегитимни папа са злокобним планом када је рекао гомили од 33.000 ходочасника на Тргу Светог Петра да се мора избегавати „лични, директан, непосредан однос са Исусом Христом“.

Као да то није било довољно узнемирујуће, Фрањо је наставио тако што је наредио хришћанима да престану да доводе људе из других вера Исусу и хришћанству.

 

А онда је наредио својим лакејима у Ватикану да прогласе да је Луцифер Бог Католичке цркве.

Папа Фрања је сатаниста који се крије на видику.

Тако је, према изопаченом уму папе Фрање, Луцифер отац Исуса Христа и Бог Католичке цркве.

Обрнута верзија хришћанства папе Фрање збуњује многе, али слика постаје јасна када схватите коме понтифик заиста служи.

Да цитирам француску председничку кандидаткињу Марин Ле Пен, папа Фрања је „ глобалистички булдог “ који је лојалан Новом светском поретку.

Викиликсови мејлови су нас научили да је Фрања инсталиран у Ватикану у глобалистичком удару који су оркестрирали Џорџ Сорош, Хилари Клинтон и Барак Обама.

А глобалистички булдог није губио време да се одужи својим глобалистичким господарима понављајући узнемирујућу глобалистичку реторику у свакој прилици.

Папа Фрања је 2017. године позвао на „једну светску владу“ и „политички ауторитет“, тврдећи да је стварање једне светске владе потребно за борбу против питања као што су „климатске промене“.

У разговору за еквадорске новине Ел Универсо, Папа је рекао да Уједињене нације немају довољно моћи и да им се мора дати пуна контрола владе „за добро човечанства“.

Узнемирујуће, светски верски лидери такође почињу да се окупљају као један да проповедају из истог листа химне, дајући упутства својим овцама да прихвате компоненте једне светске владе Новог светског поретка.

Сада папа Фрања активно пркоси библијском писму радећи на стварању „једне светске религије“.

Прво је Фрањо шокирао хришћански свет организујући исламске молитве и рецитале Кур’ана у Ватикану.

Хришћани широм света треба да посећују џамије и славе Алаха, сматра папа Фрања који је својим примером водио посету Истанбулу тако што је ушао у Плаву џамију, изуо ципеле, окренуо се према Меки и хвалио муслиманског бога.

Затим је уследила паганска церемонија и дрско обожавање идола на територији Ватикана.

Неко треба да подсети Фрању да Библија каже „Немој имати других богова осим мене“. Ово је изражено у Изласку 20:3, Матеју 4:10, Луки 4:8 и на другим местима.

Али мало је вероватно да би Францис био заинтересован. Он је више заинтересован за превладавање Божије речи и искорењивање хришћанства у корист онога што он назива „хрисламом“.

У случају да сте пропустили, светски лидери из различитих заједница позвали су на јединство света на међурелигијској конференцији у Казахстану прошле године. Према Фрањи, „верски плурализам“, који је изричито забрањен у Библији, израз је „мудрости Божје воље“.

Ево неке од прича Католичке новинске агенције:

Међурелигијски конгрес на којем је папа Фрања учествовао ове недеље у Казахстану усвојио је декларацију у којој се верски плурализам назива изразом „мудрости Божје воље у стварању“.

Декларацију од 35 тачака „усвојила је већина делегата“ Седмог конгреса вођа светских и традиционалних религија 15. септембра у главном граду Нур-Султану.

Папа Фрања учествовао је у церемонијама отварања и затварања међурелигијског самита током своје посете тој централноазијској земљи од 13. до 15. септембра.

Није први пут да папа охрабрује човечанство да прихвати Нови светски поредак и све оно што он подразумева.

Папа Фрања је 2019. потписао историјски савез са вођама највећих светских вера, чиме смо се много приближили једној светској религији, једном од главних циљева Новог светског поретка.

Према документу који је израдио папа Фрања и објављен на званичном сајту Ватикана , све религије се морају сматрати једнаким, а ислам је Богу прихватљив колико и хришћанство.

У стварности, позив папе Фрање и других богатих елита на глобалну владу и једну светску религију нема никакве везе са подизањем осиромашених нација или „спашавањем човечанства“. Таква влада би уместо тога гарантовала глобалну неједнакост богатства, глобални надзор оне врсте коју промовише ВЕФ Клауса Шваба и свет којим управљају управо корумпирани интереси који су користили пандемију да консолидују богатство и моћ широм света.

Од тренутка када је кардинал Хорхе Бергољо постао папа 2013. године, „стручњаци за пророчанства“ су се огласили тврдњом да је нови папа „Петар Римљанин“, што је испуњење „пророчанства светог Малахије“ и да ће Фрањо бити последњи папа пре смака света.

Према Светом Малахију, ирском свецу који је тачно предвидео претходних 111 папа пре именовања 112. папе, „Петар Римљанин“ ће бити антихрист.

Љубитељи Судњег дана пронашли су начине да повежу сваку фразу са одговарајућим папом кроз векове. То укључује Јована Павла II, који је повезан са фразом бр. 110, „Од рада сунца“, јер је рођен на дан помрачења Сунца , а такође је био сахрањен на дан помрачења Сунца . Бенедикт XВИ, бр. 111, наводно је „слава маслине“ јер су неки чланови огранка монашког реда који је основао свети Бенедикт познати као Оливетанци .

Затим број 112. Према Светом Малахију: „У екстремном прогону Свете Римске Цркве, тамо ће седети… Петар Римљанин, који ће хранити овце у многим невољама; када буду готови, град са седам брежуљака биће уништен, а страшни судија ће судити свом народу. Крај.”

Дакле, како се „Петар Римљанин“ повезује са папом Фрањом, који је рођен у Аргентини? Његови родитељи су били италијански имигранти, из Рима, а његово рођено име је садржало име Петар. Наводи се да је један теолог, Мајкл К. Лејк , рекао да су се „католички и евангелистички научници вековима плашили овог тренутка“.

Свет је сада на прекретници, са жестоком борбом која бесни за душу човечанства. Глобалисти и њихови технократски снови о тоталитарној власти прете да прогутају човечанство и униште цивилизацију какву познајемо.

Јасно је на чијој је страни Фрањо. А нисмо ни покрили скандал о педофилији који трули католичку цркву изнутра.

Требало би да пажљиво пратимо овог језуитског папу током ових кључних година.

 

 
 
 
Članak indeksiran 14.12.2023. Zadnji put osvježen 14.12.2023.

Ocijenjeno u analizi