Patolog bijesan: Svakom doktoru koji je umiješan u ovo pripada zatvor

Izvor/medij: Press team Austria
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Kanadski patolog ponovo širi dezinformacije o vakcinama protiv Covid-19

Da li je vrijeme da se oprosti i zaboravi? Ovo je pitanje Robert Vaughan iz Just Right Media postavio patologu Rogeru Hodkinsonu. "Nema šanse", odgovorio je Hodkinson, pun osvete.

"Nije vrijeme za izvinjenje, vrijeme je da ove zlikovce bacimo u zatvor", rekao je patolog, govoreći o "velikoj smrti". "Svjedoci smo najvećih smrtnih slučajeva u istoriji medicine."

Ove smrti su direktan rezultat mjera koje su uveli idioti. Ne samo političari, već prije svega ljekari su glavni krivci jer su brigu o pacijentima prepustili državi. "To se nikada prije nije dogodilo."

Prvo, bez štete i informirani pristanak, rekao je, pozivajući se na zakletvu ljekara. "Kako možeš da uradiš tako nešto?", rekao je ljutiti Hodkinson. “Kako možete reći trudnici da je ovaj eksperimentalni proizvod siguran? Kako doktor može da uradi tako nešto? Svaki doktor koji je ovo uradio treba da ide u zatvor.

Patolog je donedavno bio član Koledža američkih patologa. Odlučili su ga isključiti iz zajednice zbog širenja "dezinformacija". On upozorava na cunami smrtnih slučajeva jer je imunološki sistem mnogih ljudi na dnu.

Članak indeksiran 03. 04. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me