Peruanski sud optužuje "kriminalnu elitu" za stvaranje kovida: Na spisku Gejts, Soros, Rokfelerovi

Izvor/medij: Telegraf
Ocjena: Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Sudska presuda da su “koronu stvorili” Soros, Gates i Rockefeller ne postoji

"Nijedna svetska vlada, fizička i pravna lica, niti odbrana okrivljenog ne mogu da tvrde da ova pandemija ima tok koji se može predvideti, osim tvoraca novog svetskog poretka"

Sud u Peruu je u rezoluciji, zasnovanoj na teorijama zavere, potvrdio da je kovid-19 izum "kriminalne svetske elite", koji su, prema stavu sudija tog suda, izmislili milijarderi poput Džordža Sorosa, porodice Rokfeler, i biznismena i suosnivača kompanije Majkrosoft, Bila Gejtsa.

Dalje se navodi da "stvaraoci nastavljaju da upravljaju situacijom u tajnosti, zajedno sa globalnim koroporacijama".

"Nijedna svetska vlada, fizička i pravna lica, niti odbrana okrivljenog ne mogu da tvrde da ova pandemija ima tok koji se može predvidetiosim tvoraca novog svetskog poretka kao što su Bil Gejts, Soros, Rokfelerovi", navodi se u rezoluaciji, objavljenoj na portalu LP Derecho.

Nakon što je sadržaj naloga suda otkriven javnom mnjenju, Decentralizovana kancelarija za nadzor prekršaja (Oficina Desconcentrada de Control de la Magistratura /Odecma/ de Ica), smeštena 400 kilometara južno od Lime, ​​otvorila je preliminarnu istragu protiv sudija koji su potpisali tu rezoluciju.

Cilj istrage je prikupiti elemente koji pomažu u utvrđivanju postojanja navodnih nepravilnosti koje su počinile sudije. Naime, Gejts, Soros i porodica Rokfeler direktno se optužuju u dokumentu, "da upravljaju virusom u novom svetskom poretku".

Kada je nastao kovid-19, razne teorije zavere su krenule da kruže, došlo je do "buma" dezinformacija, iako je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) u maju 2020. potvrdila da virus ima životinjsko poreklo i opovrgla mišljenje da je stvoren laboratorijski.

Među vestima koje su preplavile internet bile su i one da Gejts i Soros promovišu 5G mrežu i vakcine, jer žele kontrolu nad globalnim stanovništvom, a takođe se pisalo o njihovoj povezanosti s farmaceutskim kompanijama, zarad lične, finansijske koristi.

Članak indeksiran 20. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me