PFIZER PRIZNAO DA KORISTI ĆELIJE FETUSA ZA VAKCINU PROTIV COVID-a?! SVAKI HRIŠĆANIN ALI I PRIPADNIK DRUGE VEROISPOVESTI MORA DOBRO DA RAZMISLI!

Izvor/medij: Čivijaš radio
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nove dezinformacije Projekta Veritas: Nema ćelija fetusa u Pfizerovoj vakcini protiv Covid-19

-

Za milijarde vernika širom sveta pobačaj se smatra ubistvom prvog stepena, ali ipak se fetalno tkivo koristi za razvoj vakcina protiv Covida. Iako neki mogu da tvrde da je ‘ugasiti jedan život da bi se spasili milioni’ u redu, mnogi se ipak ne slažu s tim.

Za one koji se oslanjaju na vodeće medije kako bi bili informisani, male su šanse da ste čuli priču o Melissi Strickler. To je šteta jer je gospođica Strickler, revizor kvaliteta kompanije Pfizer, upravo progovorila o načinu komunikacije Pfizerovih zvaničnika i njihovih odgovora na pitanje da li njihove vakcine sadrže ćelije fetusa.

Ono što Stricklerina otkrića čini tako zapanjujućim je to što Pfizer upućuje osoblje da zamrači istinu o upotrebi pobačenih fetalnih stanica u razvoju svojih vakcina. Ovaj najnoviji šamar vernicima boli mnogo više od zatvaranja crkava tokom pandemije.

U jednoj prokletoj e -poruci, Vanessa Gelman, viša direktorica Pfizer -ovih istraživanja na globalnom nivou, rekla je “želimo da izbegnemo da informacije o fetalnim stanicama isplivaju na površinu”, pre nego što je dodala da “rizik prenošenja ovoga … nadmašuje svaku potencijalnu korist koju bismo mogli da imamo”.

U drugoj Pfizer -ovoj komunikaciji, zaposleni je zatražio savet kako da odgovori na vrlo jednostavno pitanje: “Da li je Pfizer koristio staničnu liniju pobačenog fetusa prilikom izvođenja bilo kakvih testova za ovu vakcinu?”

Umesto jednostavnog „da“ ili „ne“, Gelman poslal poruku, koja glasi: „Ćelijske linije izvedene iz ljudskog fetusa ne koriste se za proizvodnju naše ispitivane vakcine, koja se sastoji od sintetičkih i komponente proizvedene enzimom. ”

U sledećoj rečenici, Gelman skreće za 180 stepeni od svoje izvorne izjave, govoreći osoblju da ne deli s javnošću sledeće podatke osim ako je to „strogo potrebno“: „Jedna ili više ćelijskih linija sa poreklom koje se može pratiti do ljudskoh fetalnog tkiva korišćeno je u laboratorijskim testovima povezanim s programom vakcinacije. ”

Trenutno, međutim, proizvođač lekova zadržao je jeretikekoji su prihvatili vakcinu zahvaljujući nikome drugom osim Papi Franji, poglavarau Katoličke crkve ali i pojedinim istaknutim glasnogovornicima drugih relgija.

To je bilo evidentno u e -poruci Philipa Dormitzera, glavnog naučnog oficira Pfizera, koji je nakon priče da su vakcine “zaista napravljene od pobačenog fetusa”, ponosno izjavio da je “Vatikanski doktrinalni odbor potvrdio da ih smatra prihvatljivim”.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! DOKTORKA SVETLANA VESANOVIĆ! ,,OVAJ VIRUS JE SMEŠAN ISTO KOLIKO SU I MASKE SMEŠNE”

 

“Zvanična izjava kompanije Pfizer dobro opisuje odgovor i to je ono što treba dati kao odgovor na sva pitanja” , dodo je on.

Međutim, jedna stvar čini se izvesnom: s obzirom na odlučnost rukovodstva Pfizera da zavaraju javnost, nemoguće je reći bilo šta definitivno po pitanju fetalnog tkiva u vakcinama.

Čak ni Melissa Strickler, uzbunjivačica čije je radno mesto u Pfizer -u ‘revizor kvaliteta proizvodnje’, ne zna sa sigurnošću da li je abortirano fetalno tkivo dospelo do poslednje vakcine protiv Covida.

“Oni su toliko ,,namazani” u svojim e porukama”, rekla je Strickler za Project Veritas. “To me jednostavno primorava da im ne verujem.”

Da li ljudi zausta treba da prihvate ubrizgavanje nečega što sadrži fetus zbog virusa čija je stopa preživljavanja veća od 99%?

NultaTačka/RT/Robert Bridge

Članak indeksiran 29. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me