Raskrinkavanje.ba

Svaki Dan → Plaćaju vama i prijatelju da se preselite na Island i da putujete cijelo ljeto

18.09.2018
Tekst članka

Islanđani traže “turističkog vodiča” čiji će zadatak biti da putuje svijetom i sve dokumentira te sve to, zajedno sa savjetima i iskustvima, objavljuje na društvenim mrežama…

Ako razmišljate o godišnjem ili sezoni na obali, možda je ipak bolje da malo odgodite planove. Naime, islandski avioprijevoznik WOW Air pokrenuo je natječaj iz snova, barem za redakciju Punkufera.

Islanđani traže “turističkog vodiča” čiji će zadatak biti da putuje svijetom i sve dokumentira te sve to, zajedno sa savjetima i iskustvima, objavljuje na društvenim mrežama.

Sretni vodič morat će se preseliti na Island, u Reykjavik, a ne bi Islanđani bili Islanđani kad vam ne bi dopustili i da povedete sa sobom jednog prijatelja. Ako biste još i htjeli plaću, nema problema, kako zvuči 27 tisuća kuna? Naravno, neće dobri Islanđani raditi razliku ili vas natjerati da vam vaš prijatelj završi na grbači, njega čeka ista tolika mjesečna naknada za tri ljetna mjeseca trajanja posla.

 

Kako do posla iz snova?

Prvo odaberite prijatelja s kojim biste guštali tri mjeseca, a zatim kliknite na stranicu WOW TravelGuide na kojoj morate ispuniti prijavnicu i objaviti kratki video o vašem gradu (od 30 sekundi do 2 minute) u kojem šarmirate i borite se za hit-posao ovog ljeta. Ta dva koraka obavite do 14. svibnja i lagano počnite mantrati da prijava upali te spakirajte kufere jer posao počinje već 1. lipnja.

Ako i ne uspijete upasti u “ured iz snova” nije ljeto još izgubljeno, jer su u WOW Airu pripremili jako jeftine karte za preko Bare i po Europi, pa ćete ipak moći uživati u putovanjima, ali o svojem trošku.

Članak indeksiran 28.03.2019. Zadnji put osvježen 28.03.2019.

Ocijenjeno u analizi