"PLANIRAN JE TREĆI SVETSKI RAT PROTIV RUSIJE": Oglasio se bivši premijer UKRAJINE, njegove reči ŠOKIRALE! (VIDEO)

Izvor/medij: Espreso.co.rs
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Ne, Rusija nije spriječila NATO da pokrene treći svjetski rat

Ključnu ulogu u ovome odigrala je sadašnja kontrolisana Amerika, vladajuća elita u Ukrajini i nacionalisti

Bivši premijer Ukrajine Nikolaj Azarov, je na Fejsbuku prokomentarisao operacije ruske vojske u Ukrajini naređene od strane ruskog predsednika Vladimira Putina.

On je istakao:

"Od decembra 2021. godine Rusija je dobila podatke o NATO planovima da u Ukrajinu postavi 4 vojne brigade (dve kopnene, jednu brigadu marinaca, jednu vazdušnu i vazduhoplovnu brigadu sa mogućnošću nošenja nuklearnih bojevih glava). NATO je hteo da se dogovori o ovom ulasku trupa u leto 2022. godine, na sednici Saveta bezbednosti UN. Oni bi verovatno izazvali sukob i pokrenuli nuklearni rat protiv Rusije do kraja godine"

"NATO je planirao da započne 3. svetski rat nuklearnim oružjem protiv Rusije. Ključnu ulogu u ovome odigrala je sadašnja kontrolisana Amerika, vladajuća elita u Ukrajini i nacionalisti. Da bi sprečila treći svetska rat i napade na Rusiju nuklearnim oružjem, ruska vlada je odlučila da vojnom akcijom to predupredi. Zapad preko društvenih mreža potiskuje informacije. Žao im je što su im planovi uništeni, a sada Rusija ne može biti uništena nuklearnim oružjem koje je u Ukrajini i na štetu Ukrajine", istakao je Azarov.

Članak indeksiran 25. 03. 2022 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me