POGIBIJA POZNATOG PEVAČA POTRESLA CELU SRBIJU: SUPRUGA AHMEDOVSKOG JEDVA DA JE SMOGLA SNAGE DA SE OGLASI PREKO PORUKA! TUGA

Izvor/medij: Nova Danas
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikovi na račun porodične tragedije: Jašar Ahmedovski u središtu degutantnog viralnog sadržaja

-

Danas se malo vraćamo u prošlost i prisjećamo se jednog od, u to vrijeme najpoznatijih pjevača Ipčeta Ahmedovskog koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Od malih nogu Ipče je sanjao o tome da postane pjevač i kada je imao deset godina počeo je da zarađuje novac pjevajući i četo je spominjao kako se od tog prvog zarađenog novca i počastio.

 

I on ali i njegov brat Jašar su uspjeli da se probiju na estradi a nakon što je Ipče poginuo mlad njegov brat nikada više nije mogao da se oporavi od tog gubitka. Jašar nerado govori o tome a samo je jednom prilikom rekao kako ga je o pogibiji brata obavijestila njegova djevojka Zlata koja ga je nazvala u pet sati ujutro.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kaže da ne postoji gori osjećaj na svijetu od toga kada ti neko saopšti da si izgubio voljenu i blisku osobu a on ni danas, iako je prošlo mnogo godina od tog gubitka ne može pjevati a ni slušati bratove pjesme. Ipče je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se desila 1994. godine kada je imao samo 28.

Jašar je rekao da je ova velika tragedija poremetila život cijele njegove porodice i da to ne bi poželio ni najvećem neprijatelju i da se jedva iščupao od tuge i depresije ali da će za bratom žaliti dok god je živ. Jašar je dodao i da su ga u to vrijeme mnoge njegove kolege iznevjerile i da je  prekinuo svaki kontakt sa njima i kaže da niko nije očekivao da oni dođu u Makedoniju ja sahranu ali da su mogli bar saučešće da izjave.

Članak indeksiran 30. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me