POGIBIJA POZNATOG PJEVAČA POTRESLA SRBIJU: Supruga Ahmedovskog jedva smogla snage da se oglasi preko poruka! TUGA

Izvor/medij: Bportal
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikovi na račun porodične tragedije: Jašar Ahmedovski u središtu degutantnog viralnog sadržaja

-

Poznati pjevač Jašar Ahmedovski je od malih nogu znao da će se baviti muzikom, a kasnije je i ostvario svoj najveći san.

 

Kako i sam kaže, samo to je bila njegova želja od malena, ali danas ipak ima onu najveću, koja nije ostvarena, da bude roditelj.

Ahmedovski je komponovao veliki broj pjesama, ali se i našao u nekim od njih, kao što je ona dobro poznata Dok je mene Jašara. Već sa samo deset godina počeo da dobija neki novac, a pami i čime se prvo počastio.

Pogiblja brata Ipčeta Ahmedovskog za njega je bilo nešto najgore u njegovom životu, a kako kaže, pamti svaki momenat, ali o tome ne priča tako rado.

“Bilo je to sada već davne 1994. godine, sjećam se svakog momenta. O tome slabo i pričam, i ne bih poželio ni najvećem neprijatelju da to doživi. Za sve nas je bio šok kada smo čuli, i dalje se teško nosimo sa tim, ne može da se prepriča to sve. Vijest da je Ipče poginuo mi je javila njegova djevojka Zlata u pet ujutru, bio sam u šoku, i dalje ne znam kako sam to sve uspio preživjeti. Bilo mi je neshvatljivo, nisam mogao da vjerujem. To me je koštalo psihe, razmišljanja o budućnosti i dan- danas mi je jako teško, nikada to neću zaboraviti, niti mogu izbrisati…”

“Nisam dugo godina mogao da pjevam sve njegove pjesme, ni da ih slušam. Onda sam jednom kazao: ‘Moram sada da živim sa tim tako je kako je’, i uzeo sam i pustio njegove pjesme, usput sam i plakao. Prvi put kada sam pjevao njegove pjesme je bilo veoma teško, jedva sam otpjevao jednu pesmu, drugi put je bilo malo lakše…”

Članak indeksiran 30. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me