Raskrinkavanje.ba

Infopedija → Pogledajte kako u ISLAMSKIM ZEMLJAMA LIJEČE RAK! Kod njih je to najlakša bolest! Ne smatraju je ozbiljnom!

04.03.2020
Tekst članka

Kod nas je tumor, kancer ili rak nekog organa jako ozbiljna bolest. Međutim, u nekim državama je ne smatraju baš tako kao mi. Dosta kod nas se istražuje šta to rak sve ima kod sebe a šta ne, tačnije mane i prednosti. Međutim, neki to dosta drugačije shvataju. Na primjer u islamskoj državi.

Za njih je rak zvijer koja se hrani i postaje sve veća, ali kada joj uskrate hranu ona prestaje da raste i umire. Zbog toga, oni znaju tačno gdje je njihova slaba tačka i tu gađaju tu “zvijer”.

Naime, ukoliko se gladuje, tumor ili bilo kakva zlotvorevina nestaje od 3 dana do mjesec dana. Ali ne misli se bukvalno da se gladuje. Postoji određena hrana i piće koji se smiju koristiti.

Ukoliko nakon tog režima ishrane stolica bude normalnog izgleda i boje, znači da ste rak izliječili. Inače, osobe koje imaju rak jedu jedanput dnevno jer ne mogu da jedu.

I zbog toga se jako brzo izliječe. Svaka osoba bi tako trebala, jednom dnevno da jede i velika je mogućnost da rak nestane.

Jesti voće na prazan želudac i uvijek svježe, nikada ga nemojte kuhati. Pijte sokove isključivo domaće bez šećera. Tri dana jedite samo voće i tako očistite crijeva. Jako je važno da se to radi. Svako bi trebao.

Članak indeksiran 11.03.2020. Zadnji put osvježen 30.01.2024.

Ocijenjeno u analizi