Raskrinkavanje.ba

Objektiv.rs → Pojavila se Olbrajtova i opet je govorila o Kosovu! Najveći ALBANSKI LOBISTA je zaslužan za njene reči

29.10.2020
Tekst članka

Pažljivo pročitajte koju poruku je poslala Olbrajtova

Madlen Olbrajt, jedna od glavnih aktera u davanju nezavisnosti Kosovu govorila je, posle dužeg vremena, ponovo o slučaju tzv. Kosova, na onlajn konferenciji čiji moderator je bio još jedan albanski lobista, kongresmen Eliot Engel.

Ona je kritikovala administraciju predsednika Donalda Trampa zbog pristupa problemu, prenosi Koha.

“Cilj je bio 1998-1999 ujediniti svet oko demokratskih principa i posvećenosti miru. Kampanja koju je vodio Klinton bila je uspešna. Džo Bajden je mobilisao zemlje u NATO kampanji, članovi Kongresa predvođeni Eiliotom Engelom pokazali su veliku posvećenost”, rekla je bivša američka državna sekretarka, prenosi Kosovo Onlajn.

 

Kosovo i Albanija će biti SRPSKE KOLONIJE! Albanci u panici zbog Mini Šengena: “Srbiji se ostvaruje san”

Prema njenim rečima, sada je vreme da već sledeće sedmice, kada se održavaju američki izbori, ponovo uspostavi posvećenost, nakon četiri godine neuspeha i pristupa Trampove administracije Kosovu i Srbiji.

“Kosovo i dalje ostaje test za demokratiju, ali uz veliko zalaganje prijatelja u Kongresu i albansko-američke zajednice oni mogu pomoći u izgradnji mira i prosperiteta za sve. Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca”, navela je Olbrajt.

Izvor: Tanjug

Članak indeksiran 12.11.2020. Zadnji put osvježen 12.11.2020.

Ocijenjeno u analizi