Pokazala novi talenat: Pogledajte “prljavi” ples vijećnice Tufekčić (VIDEO)

Izvor/medij: 072 Info
Ocjena: Klikbejt Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Ako si žena, ne smiješ plesati: "Prljavo izvještavanje" o političarkama

Emina Tufekčić, vijećnica SDA u Gradskom vijeću Zenica, osim brojnih dosad prezentiranih talenata koje je pokazala javnosti, poput onih s okopavanjem krompira, ponovo je izazvala pažnju neobičnim videom.

Naime, osim dokaza da vlada po zeničkim njivama, ova vijećnica pokazala je i talent za ples, o čemu svjedoči videosnimak.

3395B90F 021D 40A7 A7F3 53198BC6E7AF

“Prljavi” ples vijećnice SDA najbolje prikazuje njen talent za ples kojim bi se, a ako odustane od politike, zasigurno u budućnosti mogla baviti.

Osim talenata, Tufekčić je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća pokazala i da ne vlada najbolje informacijama, uprkos činjenici da tamo sjedi već tri mandata. 

Naime, ona je pokazala da ne poznaje elementarne stvari o kojima diskutuje kao vijećnica, odnosno nije znala da ne može Upravni odbor (UO) razriješiti člana UO članstva u njemu. To, za nauk Tufekčić, može učiniti samo osnivač. 

S obzirom da joj Upravni odbori nisu jača strana, u nastavku pogledajte ono u čemu je vješta, odnosno pogledajte “prljavi” ples vijećnice Tufekčić. 

 

Članak indeksiran 18. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me