Raskrinkavanje.ba

Novi Vesnik → POLARNA SVETLOST NA NEBU PRETHODNIH DANA JE SISTEM HAARP

07.11.2023
Tekst članka

Sada je zvanično: „Aurora borealis“ #HAARP

 

📍Što se tiče severne svetlosti koja je juče viđena iz Rumunije, kao i iz nekoliko evropskih zemalja – polarni fenomen specifičan za dva magnetna pola Zemlje, Arktik i Antarktik koji nisu na paraleli 45 i ispod, Hrvatska, Bugarska, Grčka, Italija – sada je takođe zvaničnik:

Na veb stranici programa HAARP Univerziteta Aljaske Ferbanks objavljeno je saopštenje kojim se javnost obaveštava o istraživačkom programu koji c‌e biti sproveden između 4. i 7. novembra 2023. godine.

https://t.me/nacionalnaofanziva/2027

 

„Istraživački program HAARP c‌e od 4. do 7. novembra sprovesti istraživačku kampanju za proučavanje veštačkog sjaja vazduha i veoma niske frekvencije/ekstremno niske frekvencije (VLF/ELF) radio talasa.

Glavni ciljevi ove istraživačke kampanje su da se bolje razumeju jonosferski mehanizmi koji proizvode optičke emisije i da se prouči da li određene vrste jonosferskih talasa mogu da pojačaju VLF/ELF talase.

 

IZVOR: http://haarp.gi.alaska.edu/

Pakao na zemlji: U Pojasu Gaze dnevno strada 136 dece

Ministarstvo zdravlja Hamasa saopštilo je danas da je najmanje 10.812 Palestinaca ubijeno u izraelskim napadima na Pojas Gaze od 7. [Opširnije...]

Članak indeksiran 15.11.2023. Zadnji put osvježen 15.11.2023.

Ocijenjeno u analizi