Raskrinkavanje.ba

Novi → POLICAJAC OSTAVIO PORUKU NA RAČUNU TRUDNOJ KONOBARICI: Kad je vidjela šta piše, RASPLAKALA SE (FOTO)

13.10.2021
Tekst članka

Mladu 23- godišnju trudnicu u sedmom mjesecu trudnoće prilično je iznenadio jedan policajac.

Naime, Courtney English Cadigan, iako u visokom stupnju trudnoće, radi kao konobarica kako bi uštedjela što više za svoje prvo dijete.  

Prijenekolikodana u Lamp Post Diner u Clementonu na ručak je došao i jedan policajac iz South Jerseya. Naručio je salatu i čašu vode i dok je uživao u jelu, čuo je mladu konobaricu kako razgovara s ostalim gostima o svojoj trudnoći i koliko će dugo još raditi. U taj restoran uglavnom dolaze stalni gosti, a spomenuti policajac, koji je želio ostati anoniman, to nije bio. Courtney će raditi kao konobarica još šest do osam tjedana, a termin poroda joj je prvog travnja.

Nakon što je pojeo svoj obrok, policajac je platio račun u iznosu 8.75 dolara, no ostavio je trudnoj konobarici i napojnicu u iznosu od 100 dolara. Uz to, na računu je napisao: "Uživaj u svom prvom djetetu. To nikada nećeš zaboraviti!"

a95029f790dff1e3a6f7

Foto: Facebook/RTL

Kada je vidjela račun, buduća majka se rasplakala i obavijestila svog oca o ovome što joj se dogodilo.

 "Zasigurno je čuo moj razgovor s ostalim gostima kada sam rekla da mi je ovo prvo dijete i da neću još dugo raditi", ispričala je Courtney za The Post.

 Otac djevojke Brian Cadigan bio je toliko dirnut gestom policajca da je odlučio objaviti fotografiju računa na svom Facebook profilu i zahvaliti velikodušnom strancu.

"Koliko je to divna osoba. Ne samo da je ostavio mojoj kćeri velikodušnu napojnicu već se potrudio i ostavio poruku. Gospodine policajče, ne znam tko ste, ali moju ste djevojčicu rasplakali i učinili ovu godinu posebnom. Hvala Vam. Inače jako cijenim policajce i sve što radite za nas, ali vi ste otišli korak dalje u svojoj ljudskosti i pokazali kako ste predivno ljudsko biće. Bog Vas blagoslovio". Njegovu je kćer, buduću samohranu majku djevojčice, ostavio dečko koji je otac djeteta, ali joj pruža podršku, otkrio je Brian.

Članak indeksiran 21.10.2021. Zadnji put osvježen 21.10.2021.

Ocijenjeno u analizi