Policija pronašla Tatea zahvaljujući Greti Thunberg i kutiji pizze

Izvor/medij: Sport Bosna info
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Andrew Tate nije pronađen zbog kutija pizze i Grete Thunberg

Kontroverzni influencer Andrew Tate, uhapšen je u četvrtak u Rumunjskoj, i to nakon što je slučajno otkrio svima gdje se nalazi u videu u kojem je vrijeđao švedsku aktivisticu, Gretu Thunberg, a odala ga je kutija pizze.

Tate je prije nekoliko dana napao Thunberg preko Twittera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vrijeđao i pritom napravio kardinalnu pogrešku.

Tate, kojeg policija traži zbog optužbi da je sudjelovao u udruživanju u zločinačku skupinu radi trgovine ljudima i seksualnog iskorištavanja žena, u jednom trenutku na snimci govori da mu se donese pizza, a ispalo je da je riječ o Jerry’s pizzeriji, koja djeluje na području Bukurešta.

Policija je znala da Tate ima rezidenciju u glavnom gradu Rumunije, ali se on vješto skrivao i nikada ga nisu uspjeli pronaći tamo, a nisu imali pojma ni da je Tate u tom trenutku bio u Rumuniji. No odala ga je pizza i policija mu je vrlo brzo izvršila raciju u rezidenciji. Tamo su proveli pet sati i na koncu odveli Tatea i njegova brata Tristana u pritvor.

Braća će tamo ostati 24 sata, a javio se i njihov glasnogovornik. “Ne možemo govoriti o detaljima i zašto su braća uhićena, ali možemo reći da Andrew i Tristan Tate imaju golemo poštovanje prema rumunjskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu”, rekao je glasnogovornik, prenosi Daily Mail.

Članak indeksiran 12. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me