PONUDIO SE DA ME POVEZE, A ONDA SILOVAO U KOLIMA: Glumica otkrila stravične detalje - "nisam jedina koju je silovao!"

Izvor/medij: Mondo.rs
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Kompleksna mreža medijskih manipulacija o slučaju “Štajnfeld-Lečić”

Glumica koju je na samom početku karijere "silovao moćnik iz filmske industrije" hrabro progovorila o strašnim detaljima iz prošlosti i otkrila da "ima još glumica, samo ćute"

Glumica Danijela Štajnfeld, koju najbolje poznajemo kao lepu Mariolu iz filma "Ivkova slava", izazvala je pometnju u srpskoj javnosti nakon što je otkrila da je na početku karijere silovao moćnik iz domaće filmske industrije.

Za sada javnosti nije poznat identitet napasnika. Danijela bi trebalo da bude saslušana, a nedavno se pojavila i vest da joj je navodno moćnik koji ju je napastvovao i pretio.

Sada je otkrila i da, nažalost, nije jedina!

"Nisam jedina koju je silovao, ali sam jedina koja je progovorila o tome. Veliki problem je to što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju, odaju se alkoholu, često pokušavaju da se ubiju. I ja sam ćutala, čak sam pobegla iz Srbije u Ameriku da me ne bi ponovo silovao", rekla je glumica i otkrila kako je došlo do strašnog čina.

"Povezao me je kolima i silovao u autu. Nisam mislila da bi to ikad moglo da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu kojim sam se bavila. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji u profesiji, ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom".

(MONDO, Informer)

    Članak indeksiran 29. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
    Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me