Poruka iz Zenice: Nakon izbora, neće se smjeti negativno govoriti o Izetbegoviću

Izvor/medij: Bljesak
Ocjena: Greška Dezinformacija
Raskrinkano u: Izmišljene izjave: Kandidat SDA nije obećao zabranu kritike Bakira Izetbegovića

Faruk Hodžić, SDA kandidat za Skupštinu ZE-DO kantona na skupu je obećao da će zabraniti da se piše negativno o predsjedniku stranke Bakiru Izetbegoviću.

Izjave izbornih kandidata iz različitih političkih opcija u predizbornoj kampanji iz dana u dan šokiraju korisnike društvenih mreža. Uhljebi koji se i ove godine bore za ostanak na funkcijama iz kojih desetljećima crpe enormne svote novaca ne libe se prijetiti, ucjenjivati, lažno obećavati... Novi primjer stranačke zaluđenosti koja se prezentira kroz apsolutno veličanje i jeftini poltronizam usmjeren ka političkom lideru dolazi iz Zenice, piše N1. Faruk Hadžić, SDA kandidat za Skupštinu ZE-DO kantona na skupu je obećao da će zabraniti da se piše negativno o predsjedniku stranke Bakiru Izetbegoviću.

,,Siti smo negativnosti kojima nas bombardiraju sa svih strana, ne možete svaki dan da ne čujete nešto loše o ovoj zemlji, pogotovo o ljudima koji stoje na čelu SDA. Ja vam obećavam da ćemo poslije 2. listopada to promijeniti, itekako. Neće se više govoriti negativno o našem predsjedniku, Bakiru Izetbegoviću, za kojeg nakon prvih analiza možemo kazati da će odnijeti fascinantnu pobjedu za bošnjačkog člana predsjedništva BiH”, izjavio je Hodžić na skupu.  

Članak indeksiran 22. 09. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me