POSLE UN I NASA PRIZNALA DA NAS TRUJU: Zaprašuju nas iz vazduha i sprovode geoinženjering! VIDEO

Izvor/medij: Opušteno činjenice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: “Chemtrailsi” i dalje ne postoje, a UN i NASA nisu priznali da nas “zaprašuju”

Nakon UN, sada je priznanje stiglo i od Nase koja je održala prezentaciju za javnost o klimatskim promenama i geoinženjeringu

Može li neki ludi milijarder da iskoristi geoinženjering za meterološku kontrolu planete? Može li neki ludi naučnik da iskoristi geoinženjering za svoje eksperimente i sprovođenje potpune vlasti nad planetom? Sve je moguće, upozorio je Nasin naučniki i glavni inženjer u Nasinoj "Džet Propulzion" laboratoriji, Rilej Duren i zaintrigirao javnost svojom izjavom.

Naime, svojom izjavom ne samo da je upozorio javnost da je zaprašivanje atmosfere u ime klimatskih promena teškim metalima u najmanju ruku moguće, nego je i upozorio da se to može iskoristiti u zle svrhe. To je kao mikročipovanje planete, upozoravaju aktivisti - planeta više ne "diše" po Božjoj volji, nego po volji ludačkog uma koji sada zbog našeg nereagovanja ima potpunu kontrolu nad našim životnim ciklusima.

pogledajte jos: Шведске власти признале: Кемтрејлс су стварни, а не нека теорија завере (ВИДЕО)

 

Čime se sve zaprašuje Zemlja i sve na njoj verovatno nikada nećemo znati. Postoje studije koje su dokazale, na uzroku kiše iz celog sveta, prisustvo teških metala i kancerogenih čestica, ali samo jedna luda ideja može dovesti do pomora i čovečanstva i planete. To se već, tvrde neki, i događa.

 Rot, nemački istraživački novinar je u svojoj najnovijoj knjizi "Tihi puč" uz pomoć elitnog izvora objasnio kako se to radi - potpuna kontrola čoveka i planete.

 

Kemtrejls i geoinženjering, tvrde oni koji ne veruju, kako kažu, medijskim spinovima i lažima koje "prodaju" vlade, više nisu niti su ikada bile teorijsko-zaverničke spekulacije niti naučna fantastika kako su mnogi mislili. To je, kažu, istina koja se u tajnosti odvija već nekoliko decenija u našoj atmosferi.

 

Nakon što je priznanje stiglo od Ujedinjenih nacija, sada je potvrda  i NASA koja je održala prezentaciju za javnost putem lajv strima, nedavno o klimatskim promenama i geoinženjeringu na svom JPL tehnološkom institutu Kalifornije.

 

Šta je uopšte geoinženjering? On obuhvata strategiju za navodnu borbu protiv globalnog zagrevanja. Ali, kažu oni koji ne veruju službenom objašnjenju, reč je o namernoj i globalnoj, ljudskom rukom izazvanoj, intervenciji a koja se tiče Zemljinog prirodnog klimatskog ciklusa.

 

Posljedice su upravo tu, ispred nas: globalne suše, neplodna polja, priprema planeta za GMO smrtonosnu poljoprivredu, ekspanzije bolesti poput raka, tumora, demencije i ostalih kuga zapadnoga sveta.

Članak indeksiran 31. 03. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me