Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → POTRESNO SVEDOČENJE ŽRTVE VAKCINISANJA! 12- GODIŠNJA DEVOJČICA BILA JE ZDRAVA A ONDA JE PRIMILA VAKCINU! SADA JE U KOLICIMA I JEDE KROZ CEV! (VIDEO)

29.06.2021
Tekst članka

Američki senator Ron Johnson održao je konferenciju za novinare sa porodicama žrtava vakcine protiv COVID 19 u ponedeljak u Federalnom sudu u državi Vinskonsin.

Porodice iz cele zemlje došle su da razgovaraju o neželjenim reakcijama koje su doživele nakon primanja vakcina protiv COVID 19.

Prošle nedelje CDC je priznao da su otkrili više slučajeva upala srčanog mišića nego što se to očekivalo kod mladih osoba koje su se vakcinisale.

CDC je takođe priznao da je više mladih hospitalizovano zbog vakcine COVID 19 nego od samog virusa.

U ponedeljak je nekoliko porodica razgovaralo o strahotama sa kojima su se suočili oni i članovi njihovih porodica nakon primljene vakcine.

Sen. Ron Johnson defends news conference on COVID-19 vaccine

Neutešna majka, Stefani de Garaj, plakala je dok je pričala priču o svojoj ćerki Medi de Garay koja je bila aktivna, zdrava mlada 12 godišnjakinja dok nije primila vakcinu u decembru.

Senator Johnson je ovo svedočenje podelio na svom tviter profilu te ostavio i sledeći komentar:

,,12 godišnja Medi de Garaj je bila uzbuđena štoje bila deo ispitivanja vakcina protiv COVID-a. Njeni roditelji su medicinski radnici i inžinjeri i želeli su da njihova deca doprinesu u borbi protiv pandemije. Ali sada, Medi je u kolicima i jede kroz cev. Ona želi da joj verujete”- napisao je senator na svom profilu 

Članak indeksiran 31.08.2021. Zadnji put osvježen 31.08.2021.

Ocijenjeno u analizi