Povlači se iz upotrebe PCR test jer ne razlikuje gripu i covid?

Izvor/medij: Crodex (.net)
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: PCR test se ne ukida, i dalje razlikuje viruse gripe i SARS-CoV-2

Nakon 31. prosinca 2021. godine, CDC će iz uporabe povući PCR test za testiranje na Covid-19 jer su napokon priznali da test ne pravi nikakvu razliku između virusa gripe i Covid virusa.

 

CDC, naime, preporučuje da klinički laboratoriji i lokacije za testiranje koje koriste CDC 2019-nCoV RT-PCR test izaberu i započnu prelazak na drugi test COVID-19 koji je odobrila FDA. CDC potiče laboratorije da razmotre usvajanje multipleksirane metode koja može olakšati otkrivanje i diferencijaciju Covid – a od obične gripe, piše epoha.com

Ova vijest napokon objašnjava nestanak slučajeva gripa 2020. godine, koji se dogodio po cijelom svijetu, a paralelno s time naglo se povećao broj slučajeva Covid-a, što su dr Anthony Fauci i elita iz Washingtona itekako znali da će se dogoditi, ali su mudro šutjeli i zdrave ljude zatvarali u karantene.

 

Dr Kary Banks Mullis, biokemičar, dobitnik Nobelove nagrade, autor i predavač te izumitelj PCR testa, svojedobno je izjavio kako „PCR proces ne pokazuje stvarni rezultat čovjekove bolesti i kako se on kao takav nikada nije smio koristi kao test za otkrivanje zaraze na Covid 19 virusom“.

www.crodex.net

Povezani članci

Članak indeksiran 08. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me