Poznata lezbijka nehotice je iznijela istinsku namjeru LGTB-a u odnosu na druge

Izvor/medij: Vaseljenska
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Dezinformacija
Raskrinkano u: Ne postoji “plan za demontiranje porodice"

Sydney - Homoseksualna aktivistkinja Masha Gesen, koja je ujedno i novinarka, ruska spisateljica i bivša direktorica ruskog Radio Slobode, za koju tvrdi da ima američko državljanstvo, javnosti je predstavila planove za stvarne borbe za pokretanje istospolnih "brakova" .

Tijekom rasprave u Sydneyu, u kojoj je i ona sudjelovala, jednom prilikom otvoreno je priznala da svrha ovog "rata" nije boriti se za ravnopravnost u društvu, imati lezbijsku i gay populaciju, već biti pozadina svega, što je i cilj , traži: demontaža cijele obitelji!

"Ne radi se o pravima homoseksualaca na brak, već da se institucija i brak, kao takav, ili obitelj, trebaju - rastaviti! Obitelj ne treba i dalje postojati u klasičnom obliku. Borba homoseksualaca za brak obično skriva ono što planiramo učiniti bračnim parom kada postignemo svoj cilj. Priče da obiteljska ustanova neće podnijeti nikakve promjene i promjene nisu istinite. "

Hesse smatra da se ova institucija mora promijeniti. "Po mom mišljenju, obitelj uopće ne bi trebala postojati", - izjavila je izravno i bez prezira dodajući kako joj je jako drago sudjelovati u stvaranju mitova, čiji je cilj drugačiji od uobičajenog.

Da bi ilustrirao potrebu za uklanjanjem obitelji, ona je kao primjer navela svoju "obitelj", gdje troje djece ima pet odraslih roditelja, koji ih odgajaju i odgajaju ... Prema njenim proračunima, "pet roditelja podijeljeno je u dvije skupine od tri". Masha Gesen nastavlja da "želi živjeti u pravnom sustavu koji će imati sposobnost legalizacije ove stvarnosti tako da se ne slaže s institucijom braka i obitelji"!

Članak indeksiran 04. 09. 2019 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me