Poznati epidemiolog:Vakcine protiv KOVID-a menjaju DNK koji se prenosi na potomstvo

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Lažna vijest
Raskrinkano u: Vakcine protiv Covid-19 nisu “opasnije od rata” niti mijenjaju DNK 

Svetski poznati epidemiolog dr. Peter McCullough otkrio je studiju koja pokazuje kako se šiljak proteina proizvedenog eksperimentalnom mRNA Kovid vakcinom može preneti kroz ćelijske linije na buduće generacije, zauvek menjajući ljudsku genetiku.

McCullough је прошле недеље говорио на конференцију у градској скупштини на Бахамима под називом ОПТИМИСТ (Понуда превентивних терапијских интервентних лекова који повећавају сигурност и поверење) , где је између осталог истакао да су смртни случајеви приписани вацкини КОВИД-а надмашили смртне случајеве из прошлих ратова .

Говорећи о научном раду под насловом ” Интрацелуларна реверзна транскрипција Pfizer BioNTech КОВИД-19 мРНА вакцине БНТ162б2 ин витро у ћелијској линији људске јетре “, у којем су истраживачи доказали да мРНА вакцина може ући у ћелије људске јетре, McCullough је упозорио да то значи да би се измењена ДНК могла пренети са родитеља на њихову децу.

“Ако је то истина, то значи да људи који су узели вакцину сада заправо имају трајну промену у својим генима, да они сами имају шифру за овај опасни Вухан спике протеин… да би они сами, годинама касније, потенцијално могли произвести шиљасти протеин било на хроничном ниском нивоу да изазове болест, или на индуцибилном нивоу”, рекао је McCullough током недавног предавања.

“Ово је далеко најзабрињавајући документ који је објављен од настанка вакцина. А ако је то истина, могли бисмо бити у правим проблемима јер би родитељске ћелије то пренеле на ћелије деце. То значи да ће гаметоцити, односно сперма и јајне ћелије, садржавати нешто од овога и пренети то на бебу, а ми никада нећемо моћи извући овај шиљасти протеин из људске врсте.”

У другом снимку са предавања, др. McCullough је нагласио како су обдукције вакцинисаних људи пронашле “отиске прстију вакцине” у целом тијелу, укључујући мозак, срце, коштану срж, репродуктивне органе и лимфне чворове.

Додатно, др. McCullough је истакао да су здравствени званичници у прошлости заустављали програме вакцинације који су узроковали смрт; пример, вакцина против свињског грипа из 1976. године.

 

Članak indeksiran 18. 05. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me