PREDVIDEO ZEMLJOTRES U TURSKOJ, A SAD PONOVO UPOZORAVA: Holanđanin objavio i datum i mesto - biće kritično!

Izvor/medij: Republika.rs
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Ispravljeno
Raskrinkano u: Zemljotrese nije moguće predvidjeti

Holanđanin je napisao da može da dođe do snažne seizmičke akivnosti u narednim danima.

Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji izazvao je veliku pažnju u javnosti pošto je veliki zemljotres pogodio Tursku jer je 3. februara na Tviteru objavio da će ovu zemlju pogoditi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihtera.

Na društvenoj mreži on je naveo da će do prirodne katastrofe doći u južno-centralnom delu Turske kod Sirije, Libana i Jordana.

Muškarci su konačno došli na svoje - cene presađivanja kose mogle bi vas iznenaditi. Proverite kako izgleda kosa nakon..

Hugerbets se ponovo oglasio, ovog puta na Fejsbuku, gde je napisao da može da dođe do snažne seizmičke akivnosti u narednim danima.

SEX09:05

MUŽ JE SVE ČEŠĆE ODLAZIO U ŠKOLU NAŠE DECE, nisam ni sanjala šta se dešava! A onda je usledilo zaprepašćujuće priznanje!

MACE15:15

OVAJ VIDEO ĆE VAM PROMENITI DAN: Starica je prišla mački na ogradi, a zbog onog što je životinja uradila mnogi su zanemeli! (VIDEO)

MODA15:10

O OVOJ ADVOKATICI BRUJI SVET! Kad uđe u sudnicu svi zaneme, nikome nije jasno da postoji takva suknja, a tek veš! (VIDEO)

TELO15:01

DIZAJNERKA BUJNIH GRUDI DOKAZALA UŽIVO DA SU ONE PRAVE: Muškarci me stalno pitaju jedno te isto, a još više im se dopadne moj odgovor (VIDEO)

ODRASLI13:10

OVAJ MLADIĆ JE POJEO 2.000 JAJA ZA DVE GODINE: Evo šta mu se dogodilo! (FOTO)

BRAK I VEZE13:05

DOČEKALA JE SAMA DAN ZALJUBLJENIH, A ONDA JE PRED VRATIMA ZATEKLA PAKET: Doživela je šok, na ljubavnoj kartici videla je ime svog ZETA! (VIDEO)

ZANIMLJIVOSTI13:01

ŠTA SE DESILO ANI ŠTAJDOHAR? Fanovi mlade pevačice zabrinuti, njena misteriozna poruka na Dan zaljubljenih pokrenula pitanja, spomenula SLOMLJENO SRCE! (FOTO)

SEX08:10

NATAŠA IMA JEDNU OD NAJVEĆIH ZADNJICA NA SVETU: Dala je 113.000 evra za nju, ali već sedam godina zato ne može da pronađe dečka! (FOTO)

SEX18:52

ŠTA MISLITE SA KOLIKO ŽENA JE BIO INTIMAN NAJPOZNATIJI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE? Otkrio je i kako to utiče na njegov ljubavni život!

ODRASLI13:10

NEOBIČAN SIMPTOM JAVLJA SE U NAJRANIJOJ FAZI TUMORA MOZGA: "Osećao sam taj specifičan miris, nisam ni slutio šta mi se dešava u glavi, ljudi, budite oprezni"!

SEX09:05

MUŽ JE SVE ČEŠĆE ODLAZIO U ŠKOLU NAŠE DECE, nisam ni sanjala šta se dešava! A onda je usledilo zaprepašćujuće priznanje!

 

Najverovatnije oko 8. februara, najverovatnije magnitude 6. Postoji mala mogućnost većeg seizmološkog događaja. Naknadni potresi nastaviće se u središnjoj Turskoj i mogli bi da dosegnu magnitudu od 5 do 6 - napisao je.

 

 

Hugerbets je "predvideo" katastrofu u Turskoj. Ovu zemlju pogodio je zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale. Prema poslednjim informacijama, poginulo je više od 5.000 ljudi. Naveo je da je svoje mišljenje vezano za Tursku izneo na osnovu kretanja planeta.

U stravičnom zemljotresu, koji je pogodio i Siriju, prema poslednjim informacijama, povređeno je više od 20.000 ljudi. U Turskoj je srušeno više od 6.000 objekata. SZO procenjuje i da je oko 23 miliona ljudi u Turskoj i Siriji direktno ugroženo zbog zemljotresa.

U Turskoj je proglašena tromesečna vanredna situacija u 10 gradova i regiona najviše pogođenih zemljotresom.

Članak indeksiran 22. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me