Raskrinkavanje.ba

Top Vijesti Balkan → Premijerka Brnabić o NAPADIMA na Vučićevog sina: “Ko još jednom darne SRPSKOG SINA, platiće DEBELO”

31.10.2021
Tekst članka

Kako ste i sami mogli pročitati posljednjih nekoliko mjeseci u svim medijima, barem što se Srbije tiče, u tijeku je hajka na sina predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Danila. Prvo je krenulo početkom godine, kada je pala zločinačka organizacija Veljka Belivuka, a mnogi su ga povezivali s njim, da su se tajno sastajali i da je on zapravo poveznica Belivuka i Vuka.

Prema tadašnjim tvrdnjama, Vučić je izdavao direktive što učiniti da mu pomogne, primjerice, Belivuk je zamoljen da nema problema i ekscesa na Gay Prideu, kao i da ne skandira popularni slogan “Vučiću pe deru” na Partizanovim utakmicama. Neke Danilove slike objavljene su čak i u beogradskim kafićima kako sjedi u društvu “sumnjivih” likova.
Sada su Đilas i njegovi mediji napali Vučićeva sina optužujući ga da ima stanove u Americi, te da ima najmanje 45 kafića koji su pod tuđim imenima, a zapravo su u vlasništvu Danila Vučića. Tko zna možda tu i ima istine, što mislite o svemu ovome? Sada je premijerka Srbije Ana Brnabić stala u obranu samog Danila, ali i Aleksandra Vučića. Poznato je da je prmijerka Ana u jako dobrim odnosima s predsjednikom Srbije.

Sada je rekla da očekuje da će samo čuti Danila kako sleti negdje s Enterpriseom. “Inicijativa za Požegu” se prije nekoliko dana oglasila priopćenjem u kojem se navodi da je Danilo vozio Lexusa, a da ga slijede automobili s rotacijama, što je svakako jedna velika neistina.

    Članak indeksiran 05.11.2021. Zadnji put osvježen 05.11.2021.

    Ocijenjeno u analizi