Raskrinkavanje.ba

Demos Media → Prijatelji ju izruguju, a ona tvrdi: Oplodio me nalet vjetra!

27.02.2021
Tekst članka

Indonezijska policija istražuje neobičan slučaj 25-godišnje žene koja tvrdi da je rodila dijete sat vremena nakon što je u nju ušao nalet vjetra.

Djevojka čije je ime Siti Zainah postala je predmet izrugivanja nakon što je rekla d aju je oplodio nalet vjetra 10. veljače. Ona odgovorno tvrdi da je samo sat vremena nakon tog događaja rodila djevojčicu. Prema izvješćima tamošnjih medija Zainah se navodno odmarala u svom domu u u Cianjuru, u Zapadnoj Javi sa svojim prvim djetetom kada je osjetila nalet vjetra. Sat vremena kasnije bila je u trudovima, prenosi Oddity Central.

“Nakon molitve, ležala sam na trbuhu. tada sam odjednom osjetila vjetar u svojoj vagini. Trenutak kasnije trbuh mi je narastao, onda se opet smanjio pa se ponovo napuhnuo”, izjavila je.

Njezin trbuh navodno je počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra nakon čega je počela osjećati neobičnu bol. Znala je da nešto nije u redu pa je zamolila rođaka da ju odveze u bolnicu. Tamo su joj rekli da je trudna i da treba roditi.

“Bila sam u potpunom šoku. Nisam mogla vjerovati da sam odmah mogla ostati trudna i da sada trebam roditi”, rekla je, a njeno neobično objašnjenje proširilo se nevjerojatnom brzinom.

Zbog neobičnog objašnjenja i cijele situacije Siti je ispitala i policija. S druge strane ravnateljica Zdravstvenog centra Cidaun ne misli da žena laže već smatra da se radi o tzv. nevidljivoj trudnoći budući da, s medicinskog stajališta, njeno objašnjenje nije moguće. Nevidljiva trudnoća stanje je u kojem majka nije svjesna da je trudna već za to sazna u trenutku poroda. To se ponekad zna dogoditi zbog oblika određenih organa ili povijesti uzimanja kontracepcije. Prenosi podravski.hr

Zanimljivo je da ovo nije prvi takav slučaj u Indoneziji. prošle godine je 30-godišnja Heni Huraeni rekla da je rodila sat vremena nakon što je osjetila prve simptome trudnoće.

Članak indeksiran 01.07.2021. Zadnji put osvježen 01.07.2021.