PROCURELE GOLE FOTKE BUJNE PROFESORKE SREDNJE ŠKOLE U VAREŠU! Skandal TRESE region! (FOTO)

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Klikbejt Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti

Profil profesorke iz Vareša na Fejsubuku i Instagramu preplavljen je njenim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici i ispred školske ploče

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju profesorke bosanskog jezika snimljenu bez 'krpica' u učionici u gradiću Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, ali o događaju se još niko iz škole službeno nije oglasio.

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorka Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mešovite srednje škole 'Nordbat 2' razmenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorka razmenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Fejsbuk, Instagram i ostale društvene mreže.

U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorke, ali ni ona ni direktor škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

Profil profesorke iz Vareša na Fejsubuku i Instagramu preplavljen je njenim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici i ispred školske ploče gde je snimila selfije.

 

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-tak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još niko iz škole nije službeno oglasio.

 

 

Profesorka Berina Fatić i ranije se rado fotografisala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena.

- Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja - i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih "dezinformacija"! Pa kad saznamo istinu - svako će morati lizati ono što je pljuvao... ;) A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole - nikad nijedne nije bilo), ili učenika - koji su me pre mesec kandidiovali za najbolju profesorku u državi, i preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole - neko će "masno" platiti... - napisala je učiteljica na Fejsbuku.

 

 

(Espreso.rs/24sata.hr)

Članak indeksiran 11. 04. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me