PRODALI NAJBOLJEG IGRAČA: Liverpul otkucao Mohameda Salaha policiji! (VIDEO)

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Britanska policija demantovala “Kurirove” tvrdnje o Salahovom prekršaju

Neki smatraju da se klub u ovoj situaciji poneo izdajnički, dok drugi tvrde da je to bio ispravan potez

Liverpul je uradio nešto što je zabezeknulo čitav svet, iako njihov gest sa moralne i zakonske strane deluje potpuno normalno.

"Crveni" su svoju prvu zvezdu i jednog od najboljih igrača Mohameda Salaha prijavili policiji.

 

Liverpul je prijavio Mohameda Salaha policijiFOTO: REUTERS

Razlog za to jeste saobraćajni prekršaj, a klub sa "Enfilda" je pokazao da poštuje zakone Ujedinjenog kraljevstva, iako će mnogi reći da se poneo izdajnički prema Egipćaninu.


Sve je izbilo oko toga kada su navijači dočekali Salaha kako bi se fotografisali i uzeli mu autogram, dok je on automobilom napuštao trening centar, međutim, oni su ga snimili da je u trenucima dok vozi koristio mobilni telefon, što je po zakonu zabranjeno.

 

I možda niko ne bi obratio pažnju da se u sve nije uključio sam njegov klub koji je to prijavio policiji, te tako pokazao da vodi računa o bezbednosti i sigurnosti drugih učesnika saobraćaja i pešaka.

- Naš klub je, posle razgovora sa samim igračem, obavestio policiju o snimku i okolnostima u kojima je on nastao. Sa našim fudbalerom smo takođe popričali i ovu stvar ćemo rešiti interno. Ni mi kao klub, ni naš igrač - neće se više oglašavati ovim povodom - rečeno je iz kluba.

 

Kazna za ovaj prekršaj je su šest kaznenih bodova (sa 12 se ostaje bez dozvole i do tri godine), ali je moguće i oduzimanje vozačke dozvole ukoliko je dobijena u poslednjih 48 meseci. Postoji mogućnost i da slučaj dođe do suda, kada je jedna od kazni doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, dok je novčani deo sankcija 1.000 funti (oko 1.200 evra).

 

Mnogi su osudili ovaj potez, ali opet ima i onih koji podržavaju.

Članak indeksiran 18. 08. 2018 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me