Raskrinkavanje.ba

BH Portal → prof. dr. Sajma Dautović: Korona je modifikovan virus, zašto ne vjerovati Nobelovcima….Piramide i virus (VIDEO)

26.07.2020
Tekst članka

Ako je virus sekvenciran kod nas, što se i ne istraži postoje li HIV sekvence u virusu? Moguće da je pravljena vakcina protiv HIV-a, pa da je virus pobjegao! Ali zašto se onda nije javnost obavijestila, ako je to tako? Prvi otkriveni Korona virusi su izazivali blage simptome, zašto je virus sada mutirao, kako?

Prvo se pojavi SARS koji je izvazvao strašnju epidemiju i smrtnost, a onda je nestao! Pojavi se onda MERS, zauzme jedan dio Bliskog Istoka i imao je i veću smrtnost, a zatim nestane i sada se ponekad pojavljuje! Nacionalni virusi! Važno je ne doći na respirator! Moramo naučiti živjeti s ovim teškim virusom, mora se uzimati vitamin C i D sa dosta tekućine, u suprotnom nastaju druge komplikacije!

Piramide u Visokom imaju energiju, treba provjeriti djeuluju li negativni joni na Koronu? Ako ste bili u kontaktu sa zaraženim  grgljajte nos i grlo slanom, toplom vodom!

FACE HD TV

162K subscribers

prof.dr.Sajma Dautović:Korona je modifikovan virus,zašto ne vjerovati Nobelovcima!Piramide i virus!

 

 

Watch later

 

 

Share

 

Treba liječiti uzrok, a ne simptome bolesti. Čedina upala pluća još traje, atipična je, on ima virusnu bolest i sekundarnu infekciju! O Koroni jako puno ne znamo, pluća  glavni cilj, ali napada i druge organe.

Korona od 5-7 dana infekcije izaziva promptno pogoršanje bolesti: visoka temperatura, krajnja malaksalost, glavobolje, totalni gubitak apetita.Tada se razvijaju tromboze u svim organima, mozak i srce gube kisik, a upala pluća se pogoršava! Korona neobičan virus, ne bira godišnja doba, ne reagira na svjetlost i toplotu

Ovdje pročitajte izvorni tekst:

FACE BA

Članak indeksiran 29.07.2020. Zadnji put osvježen 29.07.2020.

Ocijenjeno u analizi