PROFESOR SA HARVARDA NAPRAVIO I PRODAO KORONAVIRUS KINI? FBI uhapsio stručnjaka pre dva meseca u AMERICI SE TEK SAD UZBURKALA JAVNOST!

Izvor/medij: Informer
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Profesor s Harvarda nije uhapšen zbog novog koronavirusa

Profesor na univerzitetu Hardvar, Čarls Liber (60) i još dvojica Kineza uhapšeni su u Americi. FBI je krajem januara objavio da postoje indicije da su oni prodali odrđeni projekat kineskoj državi međutim javnost u Americi tek sada je reagovala na ovaj događaj

SAD su upravo otkrile čoveka koji je proizvodio i prodavao koronavirus Kini. Doktor Čarls, šef odeljenja za hemiju i biologiju u Harvard univerzitetu je uhapšen - rekli su čelni ljudi FBI prilikom obraćanja naciji.

Iako je se ovo hapšenje dogodilo još 28. januara u Americi u tom trenutku to očigledno nije bio događaj koji zavređuje veliku pažnju javnosti jer se radilo o virusu koji je se širio negde daleko u Kini, a FBI nije ni potvrdio da se hapšenje odnosi na širenje virusa već "određeni projekat"

Međutim, danas kada je Amerika na kolenima zbog nekontrolisanog širenja virusa mnogi su setili ovog slučaja i informacije o njemu šeruju na društvenim mrežama kao najnoviju vest. Još veća zabuna je nastala jer je mnogi tvrdili da se ovo hapšenje u direktnoj vezi sa širenjem koronavirusa.

CHE 🇦🇷🇺🇦@CHE_YoTomoMate

Rewrote my original post: just discovered the man who engaged in Operation along with accomplices to . , head of the chemistry and biology department at , USA. He was just arrested today...

Уграђени видео

51

06:10 - 5. апр 2020.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

47 људи прича(ју) о овоме

Amerika je postala najveće žariše virusa, a ceo zdrvstveni i ekonomski sistem je popucao po svim šavovima. Zaraženo je 312.206 ljudi, a umrlo je 8.468.

Članak indeksiran 22. 04. 2020 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me