Profesorica od 200 Kila Kažnjena Zbog Toga Što je Đaku Sjedila na Glavi i Prdila

Izvor/medij: Danas info
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lažne vijesti bez granica

Baš kad mislite da vas na svijetu ništa ne može šokirati, svijet odluči da vas iznenadi još jednim slučajem poremećenog učitelja koji je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke. Osoba u pitanju je 34-godišnja Ann Margaret DeVille koja radi kao odgojiteljica u školi Kensington u Iowi. Evo što se dogodilo prema svjedocima i samoj žrtvi.

Jedan znak bio je dovoljan

Očito je da studenti danas nisu najčasnija grupa koja želi mirno sjediti satima. Što se tiče učitelja, potrebno je puno strpljenja da se bave učenicima i onoga što bi mogli reći tokom nastave.

Ali to ne znači da se nastavnici mogu voditi vlastitim osjećajem unutar četiri zida učionice. Primjedba je bila “strašna debljina **”.


Najveća neugodnost

Majka 11-godišnjeg dječaka otkrila je šta se tačno dogodilo, prema riječima njenih sinova. “Gurnula ga je do zemlje, podigla svoju haljinu i samo sjedila sa stražnje strane i poslije je jednostavno ispustila najveći prd prije ispred njegove grupe.”

A ako mislite da je uznemirujuće, sljedeće će vas još više šokirati. “Nije imala veš, nije imala nikakvu haljinu. Kakva vrsta osakaćene osobe to čini 11-godišnjaku? “


Tražio je zrak

Majka dječaka je rekla da misli da je doslovno “ugrizla prašinu”. Ashley Simmons, Kensingtonov školski specijalista škole, izjavio je da je dječak trenutno pod mentalnom procjenom.

No, najočitiji dio cijele materije je da instruktor nije nosio donje rublje. Dječak je svojoj majci rekao da je vidio “sve” kad je sjedila na njemu. Čak je sve detaljno opisao.

Dječakova majka, očito nezadovoljna čitavim iskustvom, rekla je: “Prvo seksualno iskustvo mog djeteta bilo je s njegovim šestestepenim instruktorom koji je prdio u ustima.”

Jedna Ann Margaret DeVille (34) bila je optužena za nesretno ponašanje i bila je suspendovana dvije sedmice.

Izvor slika: ftwinsane.com

 

Članak indeksiran 26. 12. 2017 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me