PROGRAM ID2020 JE SLEDEĆA FAZA PANDEMIJE! Sve dok ne postanu svesni svoje snage, neće se pobuniti. A sve dok se ne pobune, neće postati svesni svoje snage – G. ORWEL

Izvor/medij: Urbancube
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: ID2020: Niko ne planira da nas “čipira vakcinom” i pored svih strašnih priča

Program koristi registar rodnih listova i zalaže se za uvođenje zakona o obaveznoj vakcinaciji, kako bi se ljudima ubrizgao trajni biometrički digitalni identitet..

Savez ID2020 pokrenuo je novi program digitalnog identiteta na svom godišnjem samitu u Njujorku, u saradnji s vladom Bangladeša, Globalnim savezom za vakcinaciju i imunizaciju Gavi i novim partnerima u vladi, akademiji i humanitarnoj pomoći.

Program koji koristi imunizaciju kao priliku za uspostavljanje digitalnog identiteta predstavio je Projekat ID2020 u saradnji sa programom Pristup informacijama (a2i) Vlade Bangladeša, Generalnom direkcijom za zdravstvene usluge i Gavi-jem (Globalni savez za vakcinaciju i imunizaciju), navodi se u najavi.

 

Digitalni identitet (ID2020) je kompjuterizovani zapis o tome ko je osoba, koji se čuva u registru. Koristi se, u ovom slučaju, za praćenje onih koji su primili vakcinu.

„Primenjujemo pristup digitalnom identitetu koji gleda unapred i omogućava pojedincima kontrolu nad njihovim ličnim podacima, a istovremeno izgrađujemo postojeće sisteme i programe“, kaže Anir Čovdhuri, savetnica za politiku u a2i.

„Vlada Bangladeša priznaje da dizajn sistema digitalnog identiteta ima dalekosežne posledice na pristup pojedinaca uslugama i sredstvima za život i mi smo spremni da ovaj pristup pionirski prihvatimo i sprovedemo.

PovezaneVesti

 LJUDI SPREMITE SE! BIL GEJTS NAJAVLJUJE NOVI UDAR KORONA VIRUSA: Milijarder govorio o bioterorističkom napadu, EVO KADA STIŽE PANDEMIJA 2!

 JEZIVO, OVO JE NANO ČIP KOJIM BIL GEJTS IMA NAMERU DA ČIPUJE LJUDE! Doktor iz Belgije upozorava: Tanka je linija između kontrole zaraze virusom i APSOLUTNOG NADZORA NAD GRAĐANIMA!

 NAROD PROTIV BILA GEJTSA! Kriv je za pandemiju: Više od 400.000 potpisnika peticije zahteva istragu ZBOG ZLOČINA PROTIV ČOVEČNOSTI

Izvršni direktor Gavi Set Berklei kaže da 89 odsto dece i adolescenata koji nemaju identifikaciju živi u zemljama gde je organizacija aktivna.

„Oduševljeni smo potencijalnim uticajem ovog programa ne samo u Bangladešu, već kao nešto što možemo da ponovimo u zemljama koje ispunjavaju uslove za Gavi – kaže on.

 

Ranije ove godine uspostavljeno je i partnerstvo između Gavi-a, NEC-a i Simprints-a za korišćenje biometrije za poboljšanje pokrivenosti vakcinom u zemljama u razvoju.

„Digitalni ID2020 se definiše i implementira danas i prepoznajemo važnost brzih akcija za otklanjanje mraka identiteta“, komentariše izvršna direktorka ID2020 Dakota Gruener.

„Sada je vreme za obavezujuće hrabre mere kojima ćemo osigurati da brzo i odgovorno reagujemo.

Mi i naši partneri iz ID2020 Alijanse, sadašnji i budući, posvećeni smo ovom izazovu. “

ID2020 je takođe najavio nova partnerstva i pružio izveštaje o napretku inicijative pokrenute prošle godine.

Od prošlogodišnjeg samita, ID2020 savezu pridružili su se grad Ostin, Univerzitet Berkli, CITRIS Polici Lab and Care USA.

Grad Ostin, ID2020, i nekoliko drugih partnera rade zajedno sa beskućnicima i pružaocima usluga koji sa njima sarađuju u razvoju platforme digitalnog identiteta koja podržava „Blockchain“(Blokčejn) pod nazivom MiPass kako bi se osnažili beskućnici sa njihovim ličnim podacima.

Blokčejn je tehnologija pomoću koje radi Bitkoin i sve druge kriptovalute. Najpribližnije rečeno, to je jedna finansijska knjiga u kojoj je beskonačno pouzdano zabeleženo ko ima koliko novca i ko je kome dao koliko novca u prošlosti

 

 

I u dokumentima »Fondacije  Rokfeller«, jedne od najbogatijih i najmoćnijih porodica sveta, još 2010. godine predviđa se pandemija. 

Studija Fondacije Rokfeler sadrži 4 scenarija za budućnost.

U prvom »Lock Step«, govori se o svetu koji će biti striktno kontrolisan odozgo s izuzetno autoritarnom vlasti uz porast nezadovoljstva građana.

Baš kao što je Bill Gejts uveravao svetsku javnost da je njegov događaj »Event 201« iz 2019. godine bio samo »simulacija«, a ne »predviđanje« buduće (sadašnje) pandemije, tako je i ovaj dokument Rokfelerove fondacije, sasvim »slučajno« predvideo stvarne događaje.

 

U ovom »fiktivnom« scenariju, Studija predviđa da će nacionalne države širom sveta doslovce izgubiti kontrolu nad svojim javnim finansijama i sposobnošću održavanja reda i stabilnosti, uz sve jače prisustvo nasilja i kriminala.

Drugi scenario nosi naziv »Clever Together«. Odnosi se na razdoblje u kojemu će se u svetu pojaviti pojedine strategije koje će ostvariti uspeh, ali one će biti strogo kordinirane na najvišem/globalnom nivou.

Treći scenarij »Hack Attack«, govori o ekonomski nestabilnom traumatičnom svetu u kome vlade postaju sve slabije, a kriminal sve jači.

U poslednjem, četvrtom, scenariju »Smart Scramble«, opisuje se svet koji je pao u potpunu depresiju. U njoj se takođe navodi, da će bez mogućnosti oživljavanja ekonomske aktivnosti, mnoge zemlje uvideti da se njihovi dugovi naglo povećavaju, a građanski nemiri i stopa kriminala rastu.

SAD u tom scenariju, takođe gubi veliki deo svog kredibiliteta u svetu zbog ogromnog povećanja duga, oslabljenih tržišta i poremećaja u sistemu vladanja državom«.

U Rokfelerovom »Scenariju za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj« (2010.) najavljuje se i virusna pandemija, koja se brzo širi širom sveta, uništavajući pritom ekonomije, narušavajući kretanje ljudi, slabeći globalnu industriju i lance snabdevanja.

Članak indeksiran 15. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me