PROJEKAT VERITAS, 5. deo: UZBUNJIVAČ IZ PFIZER-a OTKRIO INTERNE PORUKE e-POŠTE O VAKCINI PROTIV COVID-a, “ŽELIMO DA IZBEGNEMO DA INFORMACIJE O FETALNIM ĆELIJMA IZAĐU U JAVNOST”(VIDEO

Izvor/medij: Čivijaš radio
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nove dezinformacije Projekta Veritas: Nema ćelija fetusa u Pfizerovoj vakcini protiv Covid-19

-

Projekat Veritas objavio je u sredu video zapis intervjua sa uzbunjivačem kompanije Pfizer koji je ušao u evidenciju sa internim e-porukama na kojima se vidi kako farmaceutski div pokušava sakriti informacije o svojoj vakcini protiv Covid-a.

U posljednje dve nedelje Projekat Veritas objavio je četiri video snimka koji razotkrivaju istinu o vakcinama protiv Covid-a.

Prvi deo: Uzbunjivač HHS-a izlazi u javnost sa tajnim snimcima;
Drugi deoFDA na tajnom videu;
Treći deoJohnson & Johnson;
Četvrti deoNaučnici iz kompanije Pfizer priznali su da bi prirodni imunitet mogao biti bolji od vakcine protiv Covid-a.

Vanessa Gelman, viši direktor kompanije Pfizer zadužena za svetska istraživanja rekla je da Pfizer koristi ljudske fetalne ćelije u svom programu proizvodnje vakcine protiv Covid-a i skriva te podatke od javnosti.

“To je zapanjujuće za društvo zbog verskih izuzeća”, rekao je James O’KeefeVanessi Gelman.

Vanessa Gelman, iz kompanije Pfizer, viša direktorka istraživanja za celi svet; “Sa aspekta korporativnih poslova, želimo izbeći da informacije o fetalnim ćelijama izađu u javnost … Rizik od trenutne komunikacije nadmašuje svaku potencijalnu korist koju bismo mogli videti, posebno sa generalnim članovima javnosti koja može uzeti ove podatke i koristiti ih na načine na koje možda ne želimo. U poslednjih nekoliko nedelja nismo dobili pitanja od kreatora politike ili medija o ovom pitanju, pa želimo izbeći pokretanje ovog pitanja ako je to moguće. ”

Gelman-ova: “Pokušavali smo koliko god je moguće ne spominjati fetalne ćelijske linije … Jedna ili više ćelijska linija sa poreklom koje se može pratiti do ljudskog fetalnog tkiva korišteno je u laboratorijskim testovima povezanim sa programom vakcina protiv covid-a.”

Philip Dormitzer, glavni naučni direktor kompanije Pfizer: „HEK293T ćelije, koje se koriste za IVE test, na kraju su izvedene iz pobačenog fetusa. Sa druge strane, Vatikanski doktrinalni odbor potvrdio je da smatra prihvatljivim da se vernici Pro-Life vakcinišu. Zvanična izjava kompanije Pfizer dobro opisuje odgovor i to je ono što treba dati kao odgovor na to pitanje. ”

Strickler: “Oni su toliko prevrtljivi u svojim e-porukama, to je gotovo kao u poslednjoj vakcini. Jednostavno me nateralo da ne verujem. ”

 

Dodatni video iz Projekta Veritas u slučaju da ga Twitter izbriše:

 

Nulta Tačka/TheGatewayPundit

Članak indeksiran 29. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me