Raskrinkavanje.ba

Zicer → Razdvojeni u porodilištu ALI ŽIVOT DOKAZAO DA SU BRAĆA!

08.07.2018
Tekst članka

Čuveni srpski fudbaler, a sadašnji trenet Siniša Mihajlović rođeni je brat holandskog fudbalera i takođe trenera Jack de Gier-a, pokazali su genetska istraživanja.

 

Siniša i Džek su se sretali na utakmicama širom sveta. Često je dolazilo do zabune ko je ko, jer njihova sličnost je bila neverovatna. Niko nije sumnjao da su oni bilo kakav rod a kamoli rođena braća, jer jedan je dolazio iz Holandije a drugi iz Jugoslavije.

Bilo je pošalica prilikom susreta njih dvojice, ali zaista niko nije mislio da bi oni mogli biti braća. Jednom prilikom Siniša se fotografisao sa Džekom i tu fotografiju pokazao svojim roditeljima. Tada je njegova majka ispričala tužnu priču kako je Siniša zapravo imao brata blizanca, koji je navodno umro pri porođaju.

Nakon tog događaja Siniša je stalno pokušavao da sa Džekom dogovori da urade genetski test. Džek je izvesno vreme to odbijao ali je na nagovor zajedničkih prijatelja ipak pristao. Rezultati su bili poražavajući. Siniša i Džek ne samo da su rod, već su rođena braća – pokazali su testovi.

Karijera ove dvojice uspešnih fudbalera i potom fudbalskih trenera je još jedno čudo koje ide u prilog dokaza da su rođena braća. Iako ih je život surovo razdovojio, Džek i Siniša su obojica prvo postali uspešni fudbaleri a potom obojica uspešni fudbalski treneri. Genetika je čudo, svi će se složiti. Koliko je samo srpskih beba na ovaj način završilo u svetu nikad se neće saznati.

Članak indeksiran 20.07.2018. Zadnji put osvježen 20.07.2018.