Raskrinkavanje.ba

Mirisi cvijeća → Recept Koji Svaka Žena Treba Da Zna: Uklanja Sve Neugodne Mirise, Smanjuje Sekret, Koristi Se Za Liječenje Mioma I Cisti

28.12.2021
Tekst članka

Brojnim ženama problem predstavlja pojačana kiselost sekreta, a samim tim dolaze i neugodni mirisi.

Potrebno vam:1kg meda-15 limuna (izblendanih bez kore)-400 grama čuvarkuće (sitno nasjeckana)-15 čehna luka (sitno nasjeckanih)-400 grama orahove jezgre (usitnjena)Priprema:Bitno je da sve sastojke pomiješate u jednoj većoj posudi ili tegli i da je stavite na tamno mjesto na umjerenoj temperaturi. Smesa se na duži period korištenja drži u frižideru.Primjena:Uzimajte ovu smjesu svako jutro po jednu kašiku na tašte tj. prije doručka ili čaja.Bitno je naglasiti da se uz ovaj recept mogu liječiti bolesti kao što su ciste i miomi.Bitno je da sve pratite sa svojim ginekologom da vidite dokle je proces stavaranja mioma stigao. Pomoću ovog recepta ćete se riješiti i svih neugodnih mirisa iz svoje rodnice.Obratite pažnju na boju vašeg uloška tokom menstruacije, jer vam može reći dosta toga o vašem zdravlju.Na primjer, svjetlo ružičasta boja krvi na ulošku može signalizirati niske razine estrogena i mogla bi biti znak da ćete dobiti osteoporozu kasnije u životu.

Napomena:Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (domacikolaci.net)

Članak indeksiran 14.12.2022. Zadnji put osvježen 14.12.2022.

Ocijenjeno u analizi