Raskrinkavanje.ba

Novi Život → Recept za prirodni lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva

11.04.2018
Tekst članka

Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta. Rak je jedna od najtežih bolesti koja se godišnje dijagnosticira tisućama ljudi. Ipak, rak se liječi uspješno u mnogim slučajevima ako se na vrijeme otkrije.

Ono što će vam svi savjeti savjetovati za liječenje raka je kemoterapija, tj. podvrgavanje zračenju. Istraživanja su pokazala da kemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboljeli od raka ne izvuku.

Ovaj recept je odličan i uspješan kod liječenja raka. Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta, prenosi Magazin.ba.

Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene stanice, a ne uništava naše zdrave stanice. Čisti jetru, krvne žile, jača imunološki sustav, jača moždane funkcije i pomaže pri oporavku onima koji su pretrpjeli srčani udar.

Sastojci

– 15 limuna
– 12 glavica češnjaka
– 400 grama klice pšenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda

Priprema

Stavite pšenicu u posudu i polijte s vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.

Tvrdi da je bolja od kemoterapije: Ovom namirnicom sam pobijedila rak dojke!

Nakon ovog perioda, sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite češnjak, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu s drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

Ako bolujete od raka, uzimajte 2 žlice ove smjese na svaka 2 sata. Podijelite ovaj recept i s vašim prijateljima kojima biste mogli pomoći.

Članak indeksiran 08.07.2022. Zadnji put osvježen 08.07.2022.

Ocijenjeno u analizi