Refik Hrvić: Hrabra majka o pandemiji

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Viralni video “hrabre majke” obiluje neistinama o pandemiji i vakcinama protiv Covid-19

-

👊Danas su majke uzele zakon u svoje ruke! I Sneža Terzić je OBJASNILA direktorici škole zašto će njeno dijete disati bez krpe u školi, kao i van nje - SLOBODNO.👊

Ovo je poruka i za sve direktore škola u BiH, koji slijepo slijede i provode naloge ministarstava obrazovanja, ne vodeći računa o dalekosežnim posljedicama takvih postupaka.

Nemojte zaboraviti da postoje ustavi, međunarodne konvencije, kodeksi, deklaracije o pravima djeteta, koje su iznad svih ovih jednosmjernih odluka koje donose uski segmenti vlasti, pri tome ništa ne pitajući roditelje i staratelje djece.

Pamet u glavu direktori škola. Upozoreni ste! Nemojte, kada počnu pristizati tužbe, da vas zaboli glava, i da bude ono "mi smo samo radili svoj posao". To vas neće sačuvati od odgovornosti, niti će vas pozivanje na viši nalog izuzeti od odgovornosti.

Ne pretvarajte škole u logore, a prosvjetne radnike u čuvare tih logora.

Sloboda djeci, njihovom djetinjstvu, odrastanju, disanju punim plućima (onako kako je to Bog dao).

Izvor videa: https://youtu.be/MhmWV52UWU8

💥 Pogledajte video u kojem prof. dr. sc. Byram Bridle, virusni imunolog (Univerzitet Guelph, Kanada) za 3 minute razbija (teoretski i praktično) mit o „zaštitnim“ maskama ➡ https://wp.me/p9jzQY-5sS

Članak indeksiran 08. 09. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me