Raskrinkavanje.ba

Alo → REKLI MU DA MORA DA UBIJE 20 LJUDI Pozadina monstruoznog zločina teroriste iz Mladenovca: Masakr zbog plavog kita?

06.05.2023
Tekst članka

Istražuje se da li je U.B. (21) pod uticajem zloglasne satanističke igre usmrtio osam, a ranio 14 mladih

Policija istražuje da li je U.B. (21), monstruozni ubica koji je kod Mladenovca hladnokrvno likvidirao osam, a ranio 14 mladih, bio vrbovan za sektu koja stoji iza zloglasnog izazova plavi kit. Za ovu paklenu igru, koja je pre nekoliko godina počela da hara i Srbijom, vezuje se stotine smrti širom sveta.

 

 

Naime, brat jednog od ubijenih momaka izjavio je da sumnja da je to razlog nezapamćenog krvoprolića, počinjenog samo dan pošto je K. K. (13) u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro svojih drugova i radnika obezbeđenja.

- Ne znam šta se dešava. Ovde se pre nekoliko godina jedan mali dečak obesio. Priča je bila da je sekta plavi kit bila umešana u celu priču, da su mu jednostavno davali instrukcije šta će da uradi. Postoji velika mogućnost da je i sada u ovom slučaju ista sekta u pitanju. Na primer, nalože mu da ubije 10, 15 ili 20 ljudi, on to mora da uradi jer će možda svi njegovi da budu mrtvi - rekao je očajni čovek za medije.

K.K. sedeo do druga koga je ubio - Alo.rs

- Najstrašnije u svemu je što se pred učesnika ovog izazova stavlja izbor: da ubija ili izvrši samoubistvo. Većina se slomi i digne ruku na sebe, ali je Uroš očigledno izabrao ovo drugo - dodaje naš sagovornik, upućen u tok istrage.

POGUBNA PO MOZAK

Igra koja i danas odnosi žrtve, praktično ispira mozak psihički labilnim osobama. Oni dobijaju razne zadatke poput gledanja horor filmova, buđenja u gluvo doba, samopovređivanja, a onda sledi ultimatum: ubij ili se ubij! Na početku se od njih traži da iseku ruke u obliku kita, po kome je i jeziva igra dobila naziv.

 

/

00:56

Članak indeksiran 18.05.2023. Zadnji put osvježen 18.05.2023.

Ocijenjeno u analizi