REŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: DNK na tangama otkrio UBICU PEVAČICE!

Izvor/medij: Kurir
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Slučaj “Jelena Marjanović”: Klikbejt naslovi i monetizacija ubistva

Istražitelji su utvrdili ko je pre skoro godinu dana brutalno ubio Jelenu Marjanović, ali i ko je pomogao da se sakriju tragovi, otkriva EKSKLUZIVNO ZA KURIR pouzdan izvor upućen u istragu!

BEOGRAD - Gumica za kosu i donji veš pevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine u Borči, odnosno tragovi pronađeni na njima, doveli su istražitelje do ubice, otkriva ekskluzivno za Kurir pouzdan izvor upućen u istragu.On objašnjava da su rezultati svih analiza konačno poznati, ali da se čeka njihovo dostavljanje istražiteljima i upoređivanje sa svim ostalim ranije prikupljenim dokazima.Korak do cilja- Na korak smo od konačnog hapšenja osumnjičenog za ovaj zločin. Tačnije, hapšenje svih osoba koje su na neki način umešane, a najmanje ih je troje. Konačno smo uspeli da razmotamo klupko i utvrdimo ko je ubica, a ko su bili njegovi pomagači koji su učestvovali u skrivanju tragova - otkriva sagovornik Kurira.On objašnjava da su tanga gaćice i gumica za kosu dokazi koji su u ovom momentu krunski jer je ubica na njima ostavio svoje tragove, ali i tragove zemlje kroz koju je vukao nesrećnu Jelenu Marjanović.- Ovo je dokaz na koji smo dugo čekali i koji bez sumnje sada tu osobu dovodi u vezu i sa svim ostalim tragovima. I do sada je ta osoba bila na užem spisku osumnjičenih, ali je bilo neophodno da to potkrepimo dokazima - dodaje on, ne želeći da imenuje osobu na koju policija i tužilaštvo sumnjaju, ali potvrđuje da je reč o nekom bliskom Jeleni.Kako navodi, ona nije ubijena slučajno niti nasumično, već je ubica to učinio u naletu besa, a potom uložio veliki napor da pokuša da prikrije tragove.Istražiteljima su stigli i snimci kamera iz autobusa, na osnovu kojih su urađena veštačenja građe muškarca koji je na biciklu prošao nasipom u Crvenki u vreme dok je policija još tragala za ubijenom pevačicom.Bacio telo u kanal- Prema onome što smo utvrdili, on nije ubica, ali je zločincu pomagao da prikrije tragove, a ne isključuje se mogućnost ni da je pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal - dodaje on.Kako je Kurir pisao, muškarac koji je prošao nasipom nosio je kapuljaču i njegovo lice se jasno ne vidi, kako na snimcima kamera koji su ranije prikupljeni, tako ni na onim koje je dostavio GSP.- Bazne stanice su pokazale da je njegov telefon bio u blizini Jeleninog, i to u vreme kad je suprug Zoran već prijavio nestanak - zaključuje sagovornik Kurira.

Slaže se mozaik zločinaMATERIJALNI DOKAZI POTVRDILI SUMNJEPrvi put otkako je pevačica ubijena istražitelji su uspeli da uporede sve dokaze koji su prikupljani u prethodnih godinu dana.- Nijednog dana se nije zastalo s prikupljanjem dokaza i konačno su sve analize materijalnih tragova, baznih stanica i ostalih prikupljenih dokaza dale rezultate. Sumnje onih koji rade na slučaju bez konkretnih dokaza ne znače ništa i zbog toga istraga traje dugo - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je hapšenje ubice i pomagača pitanje dana.

SAKUPITE SVOJU KOLEKCIJU SVETINJA

DANAS POKLON UZ KURIR NAJLEPŠE IKONE HILANDARA: Najstarija mozaička ikona Bogorodice sa Hristom

Od danas Kurir svaki dan poklanja najlepše ikone Hilandara

Najuticajnije dnevne novine u Srbiji od danas svojim čitaocima poklanjaju seriju ikona izabranih od oko petsto dela koja se čuvaju u manastirskoj riznici Hilandara.

Svaka ikona ima svoju vrednost i značaj, a prva koju poklanjamo danas je mozaička ikona Bogorodice sa Hristom, poznata kao Bogorodica Odigitrija, za koju se veruje da je nastala početkom 13. veka.

Ime ove Bogorodice nosio je Hilandar od obnove pod Nemanjom i Savom. Urađena je u mozaiku, a bogatstvom upotrebljenog materijala nadmašivala je sve ostale Hilandarske ikone, jer više nijedna, do kraja srednjeg veka, nije bila urađena u mozaiku.

Strogošću svojih crta, ozbiljnošću izraza i upečatljivim pogledom krupnih očiju, izazivala je poštovanje.

Pretpostavlja se da je upravo pred njom preminuo Simeon Nemanja koji je pred smrt, po svedočenju Hilandarca Domentijana, zatražio da mu se donese ikona Bogorodice kako bi joj predao svoj duh.

 

Narednih dana, pronaći ćete u Kuriru čuvene ikone: Isusa Hrista Spasitelja, Bogorodice Trojeručice, Svetog Arhanđela Gavrila, Svetog jevanđelista Mateja, Svetog jevanđelista Luke i druge.

Čitajte Kurir i iskoristite jedinstvenu priliku da sakupite svoju kolekciju svetinja iz Hilandara!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 23 03: Evo na koliko godina robije je osuđen muž Marije Ferizović

 

Članak indeksiran 15. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me