Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → ROTŠILDI NAJAVLJUJU NOVU KATASTROFU! SASVIM NOVI VIRUS IZ KINE NAJAVLJEN NA NASLOVNICI NJIHOVOG NEDELJNIKA! ALARMANTNO!

30.06.2020
Tekst članka

U toku jučerašnjeg dana, domaći ali i svetski mediji preneli su vest sa terena u Kini gde je kako su naveli na pomolu sasvim novi virus.

U toku jučerašnjeg dana, domaći ali i svetski mediji preneli su vest sa terena u Kini gde je kako su naveli na pomolu sasvim novi virus.
Kako je navedeno, nosioci tog virusa su svinje, ali naučnici tvrde da mogu da se zaraze i ljudi.
I sve bi to bilo razumljivo, znajući kako Kinezi tretiraju životinje, šta konzumiraju, kakva im je ishrana i kako sve to može da bude povezano za virusima i širenjem istog ali ono što niko sem Nulte Tačke nije primetio jeste činjenica da je čuveni magazin “THE ECONOMIST” koji pripada porodici Rotšild najavio novu katastrofu i to na njihovoj naslovnici.
Na naslovnoj strani magazina ove porodice u nedeljnom izdanju možete videti porodicu sa gas maskama koja sedi u dnevnom boravku a iza njih na zidu se nalaze slike, ilustracije svetskih katastrofa.
Ako bolje pogledate, u levom uglu, nalazi se slika svinje.
Bil Gejts je predvideo koronu a Rotšildi imaju izgleda želju da preduhitre sve ostale te najavljaju novu “katastrofu”.
The post ROTŠILDI NAJAVLJUJU NOVU KATASTROFU! SASVIM NOVI VIRUS IZ KINE NAJAVLJEN NA NASLOVNICI NJIHOVOG NEDELJNIKA! ALARMANTNO! appeared first on Nulta Tačka.

Članak indeksiran 08.07.2020. Zadnji put osvježen 08.07.2020.

Ocijenjeno u analizi