Raskrinkavanje.ba

Nauka i kultura → Русији су били припремили биоистребљење

27.02.2022
Tekst članka

ОТКРИВЕНЕ ЧИЊЕНИЦЕ О АМЕРИЧКИМ ЛАБОРАТОРИЈАМА У КИЈЕВУ И ОДЕСИ

Америчка амбасада уклонила је документе о биолабораторима у Кијеву и Одеси са званичне веб странице. Међутим, медији су успели да забележе информације. Политички стратег Марат Баширов, након анализе информација, приметио је да је, поред нуклеарне претње од Зеленског, Русији су припремали још и „биоистребљење“.

Америчка амбасада уклонила је документе о биолабораторима у Кијеву и Одеси са званичне веб странице. Али интернет, како кажу, памти све. А медији су имали времена да открију и забележе чињенице о америчким биолабораторијама.

Октагон је скренуо пажњу на чињеницу да се руска војна специјална операција у Украјини, коју је најавио председник Владимир Путин, поклопила са планираним пуштањем америчких војних биолабораторија у Кијеву и Одеси. Новинари нису искључили да је то оно што је служило као „окидач“ за Кремљ.

Али пре неколико година, руски председник Владимир Путин упозорио је на опасност од развоја биолошког оружја на границама наше земље. Укључујући Аларм је изазвала циљано прикупљање био материјала грађања Русије од стране иностраних стручњака.

У једном тренутку, док је био заменик Државне Думе, Николај Земцов у програму „Цариграда“ детаљно је говорио о проблему сакупљања генетског материјала у Русији ради даљег истраживања у одређеним класификованим лабораторијама. Подсетио је и на случај патолога Оксане Паклине:

„Ухваћена је да води патолошко-анатомску јединицу, просто је сакупљала узорке и предавала их“, рекао је гост у студију „Првог руског“. – Испада да је то разграната мрежа која транспортује узорке, истовремено корумпирајући наше лекаре […]. Негде у неким истраживачким центрима кува се опасно биолошко оружје селективне акције које је природно усмерено на нас.

Говорник је такође подсетио да је за стварање прецизног биолошког оружја „потребно добити много узорака ткива“.

„А ми имамо велику земљу, пуно етноса, и сакупљају одговарајуће материјале, да би их потом прокријумчарили у оне лабораторије у којима се кува биолошко оружје“, објаснио је Земцов.

Политички стратег Марат Баширов у „Телеграм“ каналу „Политиџојстик“ анализирао је и прокоментарисао доступне информације: „То јест, поред нуклеарне претње од Зеленског, нама су припремали и биостребљење.“

И то није шала када узмете у обзир званичне податке. Америчка агенција за смањење војне претње Министарства одбране САД (DTRA) прошлог октобра објавила је допсоглас на веб страници америчке јавне набавке о „борби против посебно опасних патогена“. Овај рад се односио на завршну фазу рада од 3,6 милиона долара (иако су неке бројке у документу остале сакривене – Ред.) за покретање две биолабораторије у Украјини. Наиме, у Кијеву и Одеси. Припремана је техника, опрема и персонал.

ИЗВОР: http://borbazaveru.info/content/view/15665/1/

Članak indeksiran 09.03.2022. Zadnji put osvježen 09.03.2022.

Ocijenjeno u analizi