RUSI ISPUNILI OBEĆANJE KAMERE SA POLJSKE STRANE SNIMILE NAPAD NA NATO CENTAR! Pakleno jutro na poligonu Javorski! VIDEO

Izvor/medij: Istina Vitez
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: U Javorivu nije granatiran “NATO centar”, niti u Ukrajini ima NATO vojnika

Napad Javorski poligon u Lavovskoj oblasti koji je od poljske granice udaljen oko 20 kilometara, a koji se prema ruskim obavještajnim podacima koristi za obuku ukrajisnkih snaga, nacionalne garde, i internacionalnih dobrovoljaca a od kada je počeo rat u protivklopnom i protivazdušnom naoružanju koje ova zemlja dobija od članica NATO i ostalih zemalja, je glavna vijest.

NE PROPUSTITE

RUSI ISPUNILI OBEĆANJE Ovako je napadnut NATO centar za obuku ukrajinske vojske JAVORSKI, kod granice sa Poljskom! VIDEO!

Ruska vojska je na ovaj strateški objekat, koji od početka rata nije napadnut ni jedanput zaokuplja i dalje pažnju javnosti, šta se zapravo deogodilo u ovom objektu. Da li među onih35 stradalih ima i NATO instruktora, internacionalnih dobrovoljaca, koji su došli u Ukrajinu da se bore protiv ruske armije.

Međutim, osim cifre od 35 stradalih nema drugih informacija. A to još više podgrejava čitavu sumnju da ima zaista stradalih zapadnjaka u masovnom udaru krastarećim raketama, koji su snimile i nadzorne kamere sa poljske strane, koje su svjedočile o masovnom napadu.

Naravno nije nikakva tajna da su strani vojni instruktori, pre svega iz zemalja NATO koristili poligon za obuku ukrajinske vojske za operacije u Donbasu. Pre svega tu su boravili pripadnici oružanih snaga SAD, Velike Britanije, Kanade i Baltičkih zemalja.

Članak indeksiran 18. 03. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me