Raskrinkavanje.ba

Sarajevo Grad → RUSI OTKRIĆEM UZDRMALI SVIJET: KORONA VIRUS SU U VUHAN UBACILA TRI BRITANSKA AGENTA…

14.02.2020
Tekst članka

Popularni ruski strateški analitičar, koordinator Analitičke asocijacije ODKB prof. dr Igor Panarin, tvrdi da su epidemiju korona virusa u Kini organizovali – Britanci.

 

 

Šta više, da je ona potekla iz čuvene laboratorije za hemijsko i biološko oružje u Solzberiju.

 

 

Po njemu, radi se o operaciji hibridnog ratovanja, koja ima za cilj da uz pomoć korona virusa, totalne antikineske propagande i ekonomskih sankcija postigne sljedeće:

 

1. Delimičnu dezintegraciju Kine (povratak Hongkonga Britaniji);

 

2. Promjenu unutrašnjeg i spoljnopolitičkog kursa Kine i smjenu Si Đinpinga sadašnjim premijerom, koji se smatra liderom prozapadne liberalne grupacije;

 

3. Uspostavljanje inostrane ideološke i finansijako-ekonomske kontrole nad Kinom;

 

4. Pogoršanje odnosa Kine i Rusije;

 

5. Likvidaciju Šangajske organizacije za saradnju.

 

Po Panarinu, britanski udar je uslijedio jer je Si pokazao oklijevanje u gušenju nemira u Hongkongu. To je ohrabrilo palikuće iz Londona, koji Panarin naziva Trećom Kartaginom.

 

Intenzitet epidemije je u Vuhanu stotinama puta veći nego u drugim gradovima i oblastima, što po Panarinu takođe potvrđuje da je epidemija vještački izazvana.

 

QuickTake by Bloomberg

232K subscribers

What Is Coronavirus?

 

 

Watch later

 

 

Share

 

 

U decembru 2019, ranije ubačeni britanski agenti su započeli akciju bioterorizma u Vuhanu.

 

Vuhan nije slučajno izabran. Taj grad je saobraćajno raskršće i od davnina je poznat kao buntovnički.

 

U njemu je 1911. izbila pobuna koja je dovela do rušenja vladajuće dinastije, a šezdesetih je tu bio centar „crvene garde“, glavne motorne snage „kulturne revolucije“.

 

Britanci su, po Panarinu, epidemijom uspjeli da spriječe da poslije Putinove smjene vlade u januaru, i Si učini slično poslije kineske Nove godine i otarasi se svojih liberala.

 

 

Po nekim podacima, tročlana grupa MI-6 doletjela je u Vuhan 16. januara 2020. godine letom CZ 674 (London-Vuhan) radi sprovođenja operacije bioterorizma sa upotrebom korona virusa.

 

Grupa se vratila u London uveče 20. januara 2020. iz Hongkonga letom BA 27 London-Hongkong (British Airways).

 

U grupi su bila tri čovjeka – dva operativca i jedan ljekar iz Centra za hemijski i biološki rat Velike Britanije (Naučno-tehnološka laboratorija odbrane – Defence Science and Technology Laboratory) koja se nalazi 12 kilometara od Solzberija.

 

Si Đinping je pozvao armiju na sadejstvo u borbi sa epidemijom, što je znak spremnosti za najodlučnije akcije, ali teškoću predstavljaju birokratske greške u epicentru epidemije, iza kojih vjerovatno stoje liberali sa namjerom da podstaknu nemire protiv državnog vrha.

 

DW News

1.3M subscribers

Coronavirus goes viral: What's true and what's fake? | DW News

 

 

Watch later

 

 

Share

 

 

Koliko su izvještaji zapadnih medija neobjektivni – prosudite sami.

 

U SAD od oktobra 2019. bijesni epidemija gripa. Po zvaničnim podacima, zaraženo je 15 miliona, a već je umrlo OSAM HILjADA ljudi. Ipak, o tome nema ništa u zapadnim medijima, čija je sva pažnja okrenuta Kini.

 

Panarin konstatuje da je Si Đinping sedam godina živio u pećini i nije se slomio. Došao je na vlast protiv volje Londona – Treće Kartagine.

 

Željeli bismo, kaže Panarin, da «kineski Staljin» savlada ovaj pokušaj državnog udara i uzme učešće u «Jalti 2020».

 

Panarin inače, poslije pobjede Trampa nad svojim, takođe iz Britanije rukovođenim oponentima, predviđa održavanje «nove Jalte», sa učešćem Putina, Trampa i Si Đinpinga, i to – u Beogradu.

Članak indeksiran 29.04.2020. Zadnji put osvježen 29.04.2020.

Ocijenjeno u analizi