Rusi su uspjeli izvući nanočipove iz Pfizerovog cjepiva i objavili su shemu i funkcije!

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: “Zavjerolozi” nastavljaju predstavljati šematski prikaz pedale za gitaru kao “dijagram čipa u vakcini”

Provest ću vas kratko kroz sve.

💥💥🧐🧐UPOZORENJE - CJEpIVO

Rusi su uspjeli izvući nanočipove iz Pfizerovog cjepiva i objavili su shemu i funkcije! Provest ću vas kratko kroz sve.

Čip se sastoji od samo 4 procesora i 4 tranzistora. Signal putem 5G mreže ulazi lijevo na INPUT. Time vas kontroliraju.

Napajanje se vrši putem topline vašeg tijela i svi dijelovi su spojeni na tu voltažu. Signal se obrađuje u prvom procesoru frekvencijskim filterom i tranzistorom, koji ga pojačavaju.

Pojačani signal dalje ide u drugi procesor koji mu kontrolira MT-2 GAIN ili kolika će biti razina utjecaja na vašu psihu. Ta je kontrola varijabilna i mogu je pojačati ili smanjiti po želji. Originalni zapis kaže da taj dio ima, citiram: "An unholy amount of gain", što je jako jako loše.

Silicijskim diodama kontroliraju struju koju puštaju za aktivaciju virusa u cjepivu, nakon čega sve prolazi još jednu fazu pojačavanja signala i filtriranje vanjskih utjecaja - time sprečavaju da vam liječnici skenerima detektiraju čip, doslovno ga skrivaju. TL072 je jako skup procesor i posebno se koristi u vojne svrhe, ne možete ga nabaviti samo tako u Chipoteci ili nešto.

Kontrole BASS i TREBLE podešavaju upute koje možete čuti u glavi, svaki čovjek je drugačiji i ovisno jeste li žena ili muškarac može zahtijevati prilagodbu frekvencije. Za to služi i 5G FREQ kontrola, koja pomiče scooped mid kontrolu za jači "udarac" napona, u slučaju da je vaš imunološki sustav iznimno jak.

VOLUME kontrola služi za ukupnu snagu čipa, koji je ponekad osjetljiv na vašu osobnu i personalnu frekvenciju vibracija, ovisi jeste li u fazi sreće ili velikodušnosti ili tuge.

OUT u vaše tijelo izbacuje detox toksine kao nusprodukte funkcioniranja čipa.

Primjetit ćete da se na dijagramu nalazi i FOOTSWITCH kontrola, ona služi kako bi se tijekom vašeg kretanja u svakodnevici čip paljenjem i gašenjem mogao prikriveno transportirati u razne dijelove tijela i to prepoznavanjem akupresurnih točaka na stoplu.

Na sve su mislili, ali nisu računali na dobre ljude diljem svijeta!

PAMETNOM DOSTA!

Goran Sijakovic

Članak indeksiran 02. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me