Raskrinkavanje.ba

Lepdh → RUSKE: Evo tko je zasadio "Corona virus" u Kini!

14.02.2020
Tekst članka

Popularni ruski strateški analitičar, koordinator Analitičkog udruženja ODKB prof. Igor Panarin, dr. Sc., Tvrdi da su kinesku virusnu koronarnu epidemiju organizirali Britanci.

Popularni ruski strateški analitičar, koordinator Analitičkog udruženja ODKB prof. Igor Panarin, dr. Sc., Tvrdi da su kinesku virusnu koronarnu epidemiju organizirali Britanci.

Štoviše, potječe iz poznate laboratorija za kemijsko i biološko oružje u Salisburyju.

Prema njegovim riječima, riječ je o hibridnoj ratnoj operaciji, koja ima za cilj postići sljedeće: uz pomoć Korona virusa, potpunu protukinesku propagandu i ekonomske sankcije:

  1. Djelomični raspad Kine (povratak Hong Konga u Britaniju);
  2. Promjena u kineskoj unutarnjoj i vanjskoj politici i smjena Si Jinpinga kao trenutnog premijera, koji se smatra vođom prozapadne liberalne skupine;
  3. Uspostavljanje strane ideološke i financijsko-ekonomske kontrole nad Kinom;
  4. Pogoršanje odnosa Kine i Rusije; i
  5. Likvidacija Šangajske organizacije za suradnju.

Prema Panarinu, uslijedio je britanski državni udar dok je Si pokazao oklijevanje u gušenju nemira u Hong Kongu. Na to su potaknuli požari iz Londona koji Panarin zovu Trećom Kartaginom.

Intenzitet epidemije stotinu je puta veći u Wuhanu nego u drugim gradovima i područjima, što, prema Panarinu, također potvrđuje da je epidemija bila umjetno pokrenuta.

U prosincu 2019. prethodno regrutovani britanski agenti pokrenuli su akciju bioterorizma u Wuhanu.

Wuhan nije izabran slučajno. Ovaj grad je prometno raskrižje i dugo je bio poznat kao buntovni.

1911. izbio je nered koji je doveo do svrgavanja vladajuće dinastije, a 1960-ih je bio središte "Crvene garde", glavnog pokretača "kulturne revolucije".

Prema Panarinu, Britanci su uspjeli spriječiti epidemiju nakon Putinove smjene liberalne vlade u siječnju, a Si nakon kineske nove godine i riješili se svojih liberala.

Prema nekim izvješćima, tročlana skupina MI-6 odletjela je u Wuhan 16. siječnja 2020. koristeći CZ 674 (London-Vuhan) za provođenje operacije bioterorizma pomoću virusa Corona.

Grupa se u London, 20. siječnja 2020., vratila iz Hong Konga preko BA 27 London-Hong Kong (British Airways).

Grupu su činila tri čovjeka - dva operativca i jedan liječnik iz britanskog Centra za kemijsko i biološko ratovanje (Defense Science and Technology Laboratory) koji se nalazi 12 kilometara od Salisburyja.

Xi Jinping pozvao je vojsku na suradnju u borbi protiv epidemije, što je znak spremnosti za odlučnije akcije, ali birokratske pogreške u epicentru epidemije, s namjerom da potpomognu nemire protiv državnog vodstva, su teške.

Koliko su pristrani izvještaji zapadnih medija - prosudite sami.

U SAD-u od listopada 2019. divlja epidemija gripe. Prema službenim podacima, 15 milijuna ih je zaraženo, a Osam tisuća je već umrlo. Međutim, ne postoji ništa u zapadnim medijima koji je svoju pozornost usmjerio na Kinu.

Panarin napominje da je Si Jinping u pećini živio sedam godina i nije se slomio. Na vlast je došao protiv volje Londona - Treće Kartagine.

Željeli bismo, kaže Panarin, da će "kineski Staljin" prevladati ovaj pokušaj puča i sudjelovati u "Jalti 2020".

Panarin, nakon Trumpove pobjede nad svojim, također protivnicima predvođenim Britancima, predviđa održavanje „nove Jalte“, uz sudjelovanje Putina, Trumpa i Si Jinpinga, i to - u Beogradu!

Pripremio: V.K.

Članak indeksiran 29.04.2020. Zadnji put osvježen 29.04.2020.

Ocijenjeno u analizi