Raskrinkavanje.ba

Kućni lekar → Ruski Lek Koji Je Mnoge Izlečio Od Raka!

19.02.2018
Tekst članka

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, kojim su na hiljade ljudi izlečeni od raka.

Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

  • 15 limuna
  • 12 glavica svežeg belog luka
  • 1 kg domaćeg meda
  • 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica)
  • 400 g svežih orasa

Priprema:

400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Preliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gaze procediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

Proceđenu pšenicu ostavite da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema leka:

 

 

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orase i očišćene glavice belog luka. Samljeti 5 limunova sa korom, pa sve zajedno izmešajte. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primena:

Ovaj lek uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako ga koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

Članak indeksiran 18.12.2019. Zadnji put osvježen 18.12.2019.

Ocijenjeno u analizi