Raskrinkavanje.ba

Atlas press → RUSKI NAUČNIK IZNEO ŠOK TVRDNJU: Moj lek brže uništava RAK od hemioterapije! (RECEPT)

02.11.2019
Tekst članka

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar.

Ruski naučnik, profesor Hrist Mermerski, ima recept koji mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, uz pomoć kojeg su hiljade ljudi izlečeni od raka, piše “Zdravapriroda.com”.

“To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

15 svežih, zdravih BIO limuna, 400 g svežih oraha, 1 kg domaćeg meda, 12 glavica svežeg belog luka, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica).

Priprema prokuvale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

U posudi ostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Primena:

Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako je koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

“Ovaj lek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda, koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti”, istakao je doktor.

(AtlasPress.rs / Izvor: Novi.ba)

Članak indeksiran 17.12.2019. Zadnji put osvježen 17.12.2019.

Ocijenjeno u analizi